سیستان و بلوچستان- علی زندی در این رابطه اظهار داشت: عمده فعالیت این کانون ها در راستای پیشگیری از آسیب اجتماعی با محوریت اعتیاد در واحدهای تولیدی ۲۰ تا ۵۰ نفر نیروی کار است که با برگزاری دوره های آموزشی و انجام مشاوره های لازم به کارگران اجرا می شود.
وی افزود: در استان سیستان و بلوچستان ۵۱ واحد تولیدی بالای ۵۰ نفر نیروی کار و ۲۸ واحد تولیدی بالای ۲۰ نفر نیروی کار وجود دارد که شامل این طرح می شوند.
دبیر شورا از نیروی انسانی بهعنوان یکی از عوامل مهم توسعه یافتگی جوامع یاد کرد و گفت: توجه به سلامت و توانمندسازی نیروی انسانی ارتباط مستقیمی با ارتقای بهره وری در واحدهای تولیدی دارد، بر این اساس در نگاه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و کارفرمایان بسیار حائز اهمیت است.
زندی اظهار داشت: همچنین با توجه به نقش مهم اشتغالزایی در جلوگیری از بازگشت مجدد افراد به مصرف مواد، ایجاد فرصت های شغلی و همت کارآفرینان و کارفرمایان برای بکارگیری از معتادان بهبود یافته برای پیشگیری از بازگشت به چرخه اعتیاد این افراد بسیار کلیدی است.
وی یادآور شد: ۲۸ کانون یاریگران در سطح واحدهای تولیدی هدف و ۴۰ کانون در واحدهای تولیدی منطقه آزاد چابهار راه اندازی شود.
افتتاح کانون یاریگران کار و تولید در کارخانه آراد نشاطی زاهدان
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان سیستان و بلوچستان گفت: طرح استقرار کانون یاریگران کار و تولید در محیط های کار بالای 20 نفر نیروی کار اجرا می شود.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=77725
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان سیستان و بلوچستان
- 470 بازدید
- بدون دیدگاه