• امروز : سه شنبه - ۲ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 24 - شوال - 1446
  • برابر با : Tuesday - 22 April - 2025
کل پست ها: 73449اخبار امروز : 0
12

تست

  • کد خبر : 77397
  • ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۷

امضای تفاهم‌نامه همکاری ستاد مبارزه با موادمخدر با سازمان صدا و سیما ستاد مبارزه با موادمخدر و سازمان صدا و سیما به‌منظور افزایش آگاه‌سازی آحاد جامعه و پیشگیری از گرایش به موادمخدر تفاهم‌نامه همکاری امضاء کردند.به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر؛ صبح امروز در مراسم امضای این تفاهم نامه، دکتر اسکندر مؤمنی با […]

امضای تفاهم‌نامه همکاری ستاد مبارزه با موادمخدر با سازمان صدا و سیما

ستاد مبارزه با موادمخدر و سازمان صدا و سیما به‌منظور افزایش آگاه‌سازی آحاد جامعه و پیشگیری از گرایش به موادمخدر تفاهم‌نامه همکاری امضاء کردند.
به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر؛ صبح امروز در مراسم امضای این تفاهم نامه، دکتر اسکندر مؤمنی با اشاره به ضرورت امضای این تفاهم‌نامه گفت: ستاد مبارزه با موادمخدر در چهار حوزه مقابله، پیشگیری، درمان و توانمندسازی، فعالیت‌هایی را انجام می‌دهد و هر چهار حوزه را همسو با یکدیگر پیش می‌برد.
وی در ادامه؛ پیشگیری را مهم‌ترین و اولویت بلندمدت ستاد خواند و گفت:. ما هیچ راه گریزی نداریم تا اقدامات پیشگیری در حوزه اعتیاد و مواد مخدر را در اولویت اقدامات خود قرار دهیم.
دبیرکل ستاد بیان داشت: یک انتظاری به وجود آمد تا کاری کنیم موادمخدری برای مصرف در دسترس نباشد؛ این اقدام مهم است و وظیفه مسئولان است اما به تنهایی کافی نیست و باید به مرحله‌ای برسیم که علاوه بر جلوگیری از عرضه مواد مخدر، تقاضای آن نیز کاهش یابد و این نیاز به فعالیت جدی‌تر در حوزه پیشگیری از اعتیاد دارد. اگر بخواهیم این امر را به سامان برسانیم باید هر دو حوزه به صورت موازی با هم پیش بروند و هم تلاش شود موادمخدری در دسترس نباشد و هم بازدارندگی درونی ایجاد شود تا افراد به سمت مصرف مواد مخدر نروند.
مؤمنی با اشاره به پیمایش ملی در امر اعتیاد گفت: طبق این پیمایش، ۳۳ درصد افرادي كه معتاد شده‌اند علت گرايش به موادمخدر را نداشتن قدرت نه گفتن در مقابل پيشنهاد گروه همسالان براي مصرف موادمخدر عنوان كردند و ۳۰ درصد نيز گفتند ما فكر نمی‌کردیم با چند بار مصرف معتاد شويم همچنین درصد زیادی از خانواده‌ها نیز بعد از گرفتارشدن فرزندانشان متوجه اعتیادشان می‌شوند.
وی افزود: این آمارها نشان می‌دهد که در حوزه پیشگیری از اعتیاد باید از همه ظرفیت‌ها استفاده کنیم، اولویت اصلی در این حوزه را به آموزش و پرورش و صدا و سیما اختصاص دادیم و یک تفاهم‌نامه‌ای را با آموزش و پرورش امضا کردیم و حدود ۴۰ هزار مدرسه تحت پوشش طرح یاریگران زندگی قرار گرفتند و حتی در شرایط کرونایی نیز از بستر «شاد» استفاده شد و حدود پنج میلیون دانش‌آموز تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.
دبیرکل ستاد بیان داشت: صدا و سیما به خاطر تأثیرگذاری که دارد، درصدد هستیم برای مصون کردن جامعه در برابر آسیب‌های اجتماعی به‌ویژه اعتیاد و اطلاع‌رسانی از این رسانه پر مخاطب بییش از گذشته استفاده کنیم.
مؤمنی با بیان اینکه با همه توان معتقدیم که پیشگیری از اعتیاد؛ حوزه راهبردی ستاد است، گفت: حتماً نمایندگانی از سوی ستاد و سازمان صدا و سیما به صورت مشترک مفاد این تفاهم‌نامه را ارزیابی کنند و بازخورد آن را بررسی و نتیجه را اعلام کنند.
وی افزود: این تفاهم‌نامه پایان کار نیست بلکه آغاز کار است و پرداختن به موضوع موادمخدر به طور مستمر و جدی و انعکاس فعالیت مبارزه با موادمخدر از الزامات رسانه‌ای است که امیدوارم شاهد ایجاد موج خبر و رسانه در این حوزه باشیم.
همچنین پیمان جبلی رئیس سازمان صدا و سیما در این مراسم گفت: یکی از رسالت‌های رسانه‌ای این سازمان، پرداختن به مقابله و پیشگیری از رواج و گسترش موادمخدر و آسیب های آن در جامعه است و بدون تفاهم‌نامه نیز این وظیفه ذاتی سازمان صدا و سیما است که باید انجام شود؛ اما در قالب تفاهم‌نامه، پروژه‌ها و طرح‌های مشخص، زمان‌دار و قابل ارزیابی با شاخص‌های مشخص تعریف می شوند و بهتر به نتیجه می‌رسند.
وی افزود: ظرفیت رسانه ملی، بسیار قابل توجه است و می‌تواند در به نتیجه رساندن طرح ها در کشور نقش مثبت ایفا نموده و مؤثر باشد.
رئیس سازمان صدا و سیما بیان داشت: قطعاً مبارزه با این بلای خانمان‌سوز ، جزو اولویت‌های کشور و رسانه ملی است، اما با شکل‌گیری این تفاهم ، به صورت عملیاتی به مرحله اجرا در می‌آید. فرهنگ‌سازی برای آموزش و پیشگیری از اعتیاد مهم هستند اما در کنار آن برای مطالبه گری از دستگاه‌های مسئول در امر مبارزه با مواد مخدر ستاد مبارزه با مواد مخدر باید همراه ما باشد.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=77397

برچسب ها