• امروز : سه شنبه - ۱۰ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 6 - محرم - 1447
  • برابر با : Tuesday - 1 July - 2025
کل پست ها: 74000اخبار امروز : 8
15

استفاده از ظرفیت‌های جامعه ورزشی و رسانه ها برای پیشگیری و درمان اعتیاد

  • کد خبر : 77122
  • ۲۷ فروردین ۱۴۰۱ - ۷:۵۷
استفاده از ظرفیت‌های جامعه ورزشی و رسانه ها برای پیشگیری و درمان اعتیاد
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی بر استفاده از ظرفیت‌های جامعه ورزشی و رسانه ها برای پیشگیری درمان اعتیاد تاکید کرد.

خراسان رضوی- محمدحسین صالحی در نشست هم اندیشی با مدیران ورزشی و خبرنگاران رسانه استان خراسان رضوی افزود: نقش بارز اداره کل ورزش و جوانان استان به همراه مشارکت سمن‌ها و سازمان‌های مردم نهاد برای پیشگیری و درمان اعتیاد موثر است و سمن ها پیشرو و یاوردستگاه های دولتی در پیشگیری از مصرف مواد مخدر هستند.
وی با قدردانی از تلاش های محسن قهرمانی به عنوان نخستین سفیر پیشگیری از اعتیاد در خراسان رضوی گفت: ظرفیت‌سازی و استفاده از مشارکت همه‌جانبه فعالان اجتماعی همچون آقای قهرمانی در حوزه مبارزه با مواد مخدر به منظور صیانت و حمایت از خانواده‌های آسیب‌دیده از اعتیاد و همچنین رهایافتگان از این بلای خانمان‌سوز امری ضروری است که نیاز به همراهی همه اقشار مردم دارد.
دبیر شورا نقش جامعه ورزشی در اجرای برنامه های آموزشی برای آشنایی مردم با تاثیرات مواد مخدر در جامعه را مهم دانست و بیان کرد: رسانه ها آگاهی سازی و اطلاع رسانی های لازم در زمینه آسیب‌های ناشی از استفاده و مصرف مواد مخدر را در دستور کار خود ‌قرار دهند. شاخص‌ترین کار در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و مبارزه با مواد مخدر آگاهی رسانی به مردم و اقشار مختلف جامعه است و کارزار اجتماعی (کمپین) و استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای و آموزشی استان برای انتقال پیام‌های پیشگیرانه باید در دستور کار باشد.
صالحی ادامه داد: با افزایش سطح آگاهی مردم در زمینه مواد مخدر و آسیب‌های آن می‌توان تمایل به مصرف مواد را تا حدودی کاهش داد همچنین برگزاری المپیادهای ورزشی و هنری در قالب طرح یاری گران زندگی در سطح محلات برای اقشار محتلف، آسیب‌دیدگان، بهبود یافتگان و اقشار سالم توسط شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان و همکاری سازمان های مردم نهاد و دفاتر تسهیلگری برنامه‌ریزی و اجرا شده است.
وی ضمن تشکر از مدیران ورزشی و خبرنگاران و مدیران رسانه به لحاظ همکاری مناسب با شورا خاطر نشان کرد: دلیل تشکیل این جلسه کمک به رفع مشکلات، آشنایی بیشتر با فعالیت های جامعه ورزشی و انتقال تجربه در بین آنها بوده است و امیدواریم که اقدامات خوبی را در حوزه مشارکتهای مردمی داشته باشیم.
در این نشست شماری از مدیران ورزشی و مسئولان رسانه های خراسان رضوی نیز به بیان نظرات و پیشنهادات خود در این زمینه پرداختند.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=77122
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان خراسان رضوی
  • 264 بازدید
  • بدون دیدگاه