• امروز : شنبه - ۱۷ خرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : 11 - ذو الحجة - 1446
  • برابر با : Saturday - 7 June - 2025
کل پست ها: 73869اخبار امروز : 12
10

مواجهه با اعتیاد در جامعه نیازمند نگاه علمی است

  • کد خبر : 77090
  • ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۵
مواجهه با اعتیاد در جامعه نیازمند نگاه علمی است
استاندار یزد گفت: در مسئله اعتیاد، نوع نگاه و نگرش خود را تغییر دهیم و نگاه علمی و کارشناسی داشته باشیم.

یزد- مهران فاطمی در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان که با حضور کلیه اعضای این شورا در محل سالن کوثر استانداری برگزار شد، با اشاره به گسترش آسیب های اجتماعی ناشی از مواد مخدر گفت: استان ما استانی است که از این ناحیه به شدت آسیب می خورد و آسیب های ناشی از مواد مخدر بنیان جامعه را تحت تاثیر قرار داده است.
وی افزود: متاسفانه سن اعتیاد پایین آمده است که همین امر نیازمند برنامه ریزی بهتر و بیشتر برای پیشگیری از اعتیاد است.
استاندار یزد تاکید کرد: در جلسات شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر با توجه به اهمیت و حساسیت موضوع تاکید داریم مدیران دستگاه های عضو شخصا در جلسه حضور یابند تا مصوبات اجرایی شود.
فاطمی بیان کرد: ما واقعا باید در مساله اعتیاد، نوع نگاه و نگرش خود را تغییر دهیم و نگاه علمی و کارشناسی داشته باشیم.
وی اضافه کرد: نگاه علمی به مساله اعتیاد و نحوه مواجهه با آن و آموزش های پیشگیری اولیه از اعتیاد به خانواده ها باید در رسانه ها مورد توجه قرار گیرد، در غیر اینصورت نمی توانیم پیشرفتی داشته باشیم و مشکلات ناشی از آن را حل کنیم.
استاندار یزد خاطرنشان کرد: دستگاه ها نباید برای اجرای برنامه های آموزشی و فرهنگسازی معطل اعتبارات ستاد بمانند بلکه باید برنامه های مربوطه را با منابع موجود و در اختیار خود پیش ببرند.
رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر ادامه داد: تمرکز حوزه آموزش باید در آموزش و پرورش صورت گیرد زیرا مخاطبین این دستگاه که شامل نوجوانان می باشند دارای اهمیت و حساسیت زیادی است.
وی تصریح کرد: سند عملیاتی آموزشی استان در حوزه مبارزه با مواد مخدر باید حداکثر ظرف یک ماه تهیه و برش شهرستانی آن تهیه و سهم هردستگاه برای آن دیده شود.
دکتر فاطمی در ادامه به گزارش ارائه شده توسط فرماندار خاتم در خصوص وضعیت این شهرستان در حوزه مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد و افزود: اعتبارات آموزشی و فرهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر،دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری و سایر دستگاههای مرتبط باید بصورت ویژه به شهرستان های کمتر برخوردار تخصیص یابد.
وی در پایان خطاب به فرمانداران گفت:جلسات شورای هماهنگی شهرستان ها باید بصورت مستمر و منظم برگزار و گزارش فعالیت ها در جلسات شورای استان ارائه شود.
گفتنی است در این جلسه دستگاه های عضو شورای هماهنگی از جمله سازمان بهزیستی به ارائه گزارشی از اقدامات خود در حوزه مبارزه با اعتیاد پرداخته و در ادامه فرماندار شهرستان خاتم نیز گزارشی از مسائل و مشکلات این شهرستان در حوزه مبارزه با مواد مخدر ارائه داد.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=77090
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان یزد
  • 280 بازدید
  • بدون دیدگاه