استاندار سیستان و بلوچستان گفت: برای مبارزه با مواد مخدر نیازمند انجام کارهای فرهنگی و جریانسازی در بین مردم هستیم که در این میان تشکلهای فرهنگی و سازمانهای مردمنهاد (NGO) نقش مهمی برعهده دارند.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر سيستان و بلوچستان، علی اوسط هاشمی در جلسه اين شورا اظهار داشت: دستگاههای متولی مبارزه با مواد مخدر باید رویکردشان نسبت به این موضوع تغییر کند و به دنبال ارائه طرحها و برنامههای بدیع و علمی باشند.
وی با تاکید بر اینکه برای درمان اعتیاد باید رویکردمان با معتادان عاطفی و نرم باشد، افزود: آمار بالای معتادان در سطح جامعه رسالت مسئولان را سنگینتر میکند زیرا باید برای نجات بشریت تلاش کنند.
هاشمی ادامه داد: برنامههای درمان معتادان باید در کارگروه بهداشت و درمان ارائه و برای تصمیمگیری نهایی در شورای مبارزه با مواد مخدر مطرح شوند.
رئيس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر سيستان و بلوچستان بیان کرد: برای مبارزه با مواد مخدر نیازمند انجام کارهای فرهنگی و جریانسازی در بین مردم هستیم که در این میان تشکلهای فرهنگی و سازمانهای مردمنهاد (NGO) نقش مهمی برعهده دارند.
وی در اين زمينه به نقش آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: آموزش و پرورش گلوگاه ارتباطي ما با مردم است که در این راستا روسای آموزش و پرورش در برخورد با دانشآموزان وظايف ویژهای دارند.
هاشمی تاکید کرد: پیشگیری و مبارزه با اعتیاد نگاه و عزمی جدی میطلبد و مدیران در محیط کار نباید دید صرفا کاری داشته باشند بلکه در محیط کار نیز نسبت به نیروها مسئولیت دارند.
وی گفت: موضوع اشتغال افرادی که از اعتیاد نجات یافته اند نیز باید در شورای اشتغال استان مطرح و به این افراد نیز موقعیت داده شود.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر سيستان و بلوچستان۹۳٫۳٫۴