• امروز : جمعه - ۲۹ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 20 - شوال - 1446
  • برابر با : Friday - 18 April - 2025
کل پست ها: 73412اخبار امروز : 0
15

مرکز نگهداری معتادان متجاهر استان در شهر الوند افتتاح شد

  • کد خبر : 76998
  • ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ - ۷:۳۹
مرکز نگهداری معتادان متجاهر استان در شهر الوند افتتاح شد
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان قزوین گفت: ظرفیت مراکز درمان معتادان متجاهر استان با راه اندازی مرکز ماده 16 در شهر الوند افزایش خواهد یافت.



قزوین- مرکز نگهداری معتادان متجاهر و کارتن خواب استان، توسط کبیری معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری قزوین و با حضور جمعی از مسولین استان از جمله دادستان مرکز استان، فرماندار شهرستان البرز، نمایندگان و مسولین اعضای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان و شهرستان البرز در شهر الوند افتتاح شد.
علی رحمانی گفت: با تکمیل و راه اندازی مرکز مذکور ظرفیت پذیرش مراکز درمان معتادان متجاهر استان افزایش قابل توجه می یابد و به شرایط مطلوبی خواهد رسید و با جمع آوری معتادان متجاهر استان امنیت عمومی در سطح استان ارتقاء خواهد یافت.
وی با اشاره به دیدار استاندار با دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر، عزم جزم و اراده قوی مسولین استانی را در تکمیل این مرکز قابل توجه دانست و افزود: اگر این همت بلند و جدی نبود اکنون شاهد افتتاح آن نبودیم.
دبیر شورا بیان داشت: با راه اندازی این مرکز بر ظرفیت پذیرش معتادان متجاهر استان افزوده شده و شرایط مطلوبی برای درمان و نگهداری معتادان متجاهر استان با همت مسولین فراهم شده و با جمع آوری معتادان متجاهر شاهد آرامش و امنیت عمومی مردم در ایام تعطیلات نوروزی خواهیم بود.
گفتنی است؛ مرکز مذکور در غالب تبصره ۲ ماده ۱۶ استان آغاز به کار و مقرر شد اداره کل بهزیستی ظرف مدت حداکثر سه ماه اقدامات و پیگیریهای لازم جهت اخذ مجوز مرکز ماده ۱۶ قانون مبارزه با موادت مخدر را از مرکز پیگیری و اقدام کند.
وی در پایان از تلاش مجموعه اعضای شورا و دستگاههای مرتبط خصوصا استاندار، معاون سیاسی استاندار، شهرداری قزوین، الوند و هلال احمر استان، دادستان مرکز استان و فرماندار شهرستان البرز جهت همراهی و همکاری مجدانه در فراهم کردن شرایط بهره برداری این مرکز قدر دانی کرد.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=76998
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان قزوین
  • 588 بازدید
  • بدون دیدگاه