خوزستان- سردار صالحی در خصوص عملکرد پلیس مبارزه با موادمخدر استان و رده همنام در شهرستانهای تابعه گفت: در هفته اول سال جاری ماموران پلیس مبارزه با موادمخدر با تلاش شبانه روزی و رصد اطلاعاتی مقدار ۷۶۵ کیلوگرم انواع مواد مخدر را کشف کردند.
وی تصریح کرد: در این ارتباط تعداد ۱۲۵ نفر قاچاقچی عمده، عناصر اصلی و خرده فروشان موادمخدر دستگیر و پنج دستگاه خودرو توقیف شد.
فرمانده انتظامی خوزستان با تاکید بر اینکه پلیس با تلاش شبانه روزی با سوداگران مرگ و مخلان امنیت به شدت برخورد می کند، از شهروندان خواست هر گونه اخبار مربوط به فعالیت قاچاقچیان موادمخدر و خرده فروشان را به مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ اطلاع رسانی کنند.
کشف ۲۳۱ مواد مخدر از نوع حشیش و تریاک در شهرستان کارون
سردار سید محمد صالحی همچنین از کشف ۲۳۱ کیلوگرم موادمخدر از نوع حشیش و تریاک در شهرستان کارون خبر داد و گفت: در این ارتباط ۲ سوداگر مرگ دستگیر و جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی گردید.
وی اظهار داشت: در راستای تداوم برخورد و مقابله قاطع و جدی با قاچاقچیان موادمخدر، ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان با رصد و پایش اطلاعاتی از دپوی محموله موادمخدر در شهرستان کارون مطلع شدند.
فرمانده انتظامی استان افزود: ماموران پلیس مبارزه با موادمخدر استان با همکاری رده همنام در شهرستان کارون به محل اعزام و در بازرسی به عمل آمده مقدار ۲۰۰ کیلوگرم مواد مخدر از نوع حشیش و ۳۱ کیلوگرم تریاک کشف کردند.
صالحی با اشاره به اینکه در این عملیات ۲ دستگاه خودروی قاچاقچیان موادمخدر توقیف شدند، گفت: در این ارتباط ۲ سوداگر مرگ دستگیر و جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شدند.
کشف ۷۶۵ کیلوگرم انواع مواد مخدر در هفته نخست سالجاری
فرمانده انتظامی استان خوزستان از کشف ۷۶۵ کیلوگرم انواع مواد مخدر در هفته نخست سالجاری در استان خبر داد.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=76956
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان خوزستان
- 412 بازدید
- بدون دیدگاه