• امروز : پنج شنبه - ۲۳ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : 14 - رمضان - 1446
  • برابر با : Thursday - 13 March - 2025
کل پست ها: 73183اخبار امروز : 0
16

استمرار اجرای طرح یاریگران زندگی با بهره گیری از فضای مجازی

  • کد خبر : 76823
  • ۲۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۹:۲۶
استمرار اجرای طرح یاریگران زندگی با بهره گیری از فضای مجازی
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان سمنان از استمرار اجرای طرح یاریگران زندگی در راستای پیشگیری از اعتیاد با بهره گیری از فضای مجازی خبر داد.

سمنان- جعفر معینیان در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گرمسار گفت: موادمخدر مهمترین آسیب اجتماعی می باشد که نیازمند کار جهادی و انقلابی می باشد و لازم است همه دست اندرکاران این جهاد مقدس تلاش‌های خود را بیش از پیش مضاعف کنند.
وی بر استمرار اجرای طرح یاریگران زندگی در راستای پیشگیری از اعتیاد در فضای مجازی تاکید و خواستار تقویت و تشدید اقدامات اطلاعاتی، قضایی و انتظامی در ضربه زدن به باندهای قاچاق مواد مخدر و ضربه زدن به بنیان های مالی و شریان های اقتصادی قاچاقچیان شد.
دبیر شورا از ابلاغ طرح ساماندهی معتادین متجاهر و مشخص شدن تکالیف قانونی دستگاهها و طی مراحل دستگیری و عزیمت متجاهرین با دستور قضایی به مراکز درمانی خبر داد و از دستگاه های برتر شهرستانی با اهدای لوح سپاس، تقدیر کرد.
گفتنی است پس از پایان جلسه با حضور مسئولین شهرستانی از مرکز جامه درمانی و توانمندسازی گرمسار بازدید شد و دبیر شورا از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات انجا قرار گرفت.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=76823
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان سمنان
  • 317 بازدید
  • بدون دیدگاه