دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه و بویراحمد گفت: از پایاننامههای کارشناسی ارشد و دکتری در زمینه مبارزه با مواد مخدر حمایتهای مالی ۲ تا ۴ میلیون تومانی میشود.
سید ناصر رضایی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در یاسوج با اشاره به اهمیت نگاه علمی به بحث مبارزه مواد مخدر و شیوع آن، اظهار داشت: برای مبارزه با این آسیب اجتماعی باید علاوه بر هماهنگی هرچه بیشتر دستگاههای دولتی از ظرفیت دانشگاهها و مجامع علمی حداکثر استفاده را ببریم.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: با توجه به ظرفیتی که در زمینه دانشگاههای ستان وجود دارد باید به سمت استفاده از توان علمی اساتید و دانشجویان این دانشگاهها حرکت کنیم.
وی با بیان اینکه بسیاری از آسیبهای اجتماعی به دلیل مصرف مواد مخدر است، افزود: در صورت کنترل و کاهش تمایل به مصرف مواد مخدر بسیاری از این آسیبها نیز کاهش پیدا خواهند کرد.
رضایی با بیان اینکه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه و بویراحمد درصدد فعال کردن هرچه بیشتر واحد آموزش و تحقیقات این شوراست، اذعان داشت: حمایت از پایان نامههای تحصیلات تکمیلی کارشناسی ارشد و دکترا در امر مبارزه با مواد مخدر و نیز اجرای طرحهای پژوهشی در سطح استان از اولویتهای اصلی این شوراست.
وی با اشاره به حمایتهای مالی ۲ تا ۴ میلیون تومانی از پایاننامههای کارشناسی ارشد و دکتری در زمینه مبارزه با مواد مخدر بیان کرد: بدون شک ورود دانشجویان تحصیلات تکمیلی به این حوزه میتواند به شناسایی راهکارهای مبارزه با این معضل کمک شایانی کند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه و بویراحمد همچنین با تاکید بر اینکه در حوزه مبارزه با مواد مخدر باید از بخشنگری دوری کرد، اظهار داشت: استفاده از ظرفیتها و مشارکتهای مردمی در امر مبارزه با مواد مخدر ضروری است چرا که دستگاههای دولتی به تنهایی نمیتوانند با مواد مخدر مقابله کنند.