• امروز : شنبه - ۳۰ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 21 - شوال - 1446
  • برابر با : Saturday - 19 April - 2025
کل پست ها: 73412اخبار امروز : 0
23

ضرورت گفتمان سازی و اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر

  • کد خبر : 76662
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۸
ضرورت گفتمان سازی و اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان لرستان در ششمین جلسه کمیته فرهنگی وپیشگیری بیان کرد: پدیده مصرف مواد مخدر نوعی جنگ نرم دشمن هست ، چرا که دشمن در جنگ سخت نتوانسته است نظام مقدس جمهوری اسلامی را تضعیف کند و به همین علت به روش جنگ نرم رو آورده است تا به جامعه به ویژه نسل جوان، ضربه بزند.

به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان لرستان؛ اردشیر صفاپوردر این جلسه تشریح کرد: مهم ترین وظیفه همه ما این است که موضوع مبارزه با مواد مخدر را به عنوان نوعی مبارزه اجتماعی و فراگیر و از نوع گفتمانی در جامعه مطرح کنیم و تلاشها برای مبارزه همه جانبه و اجتماعی با مواد مخدر، افزایش یابد.
وی ادامه داد: در راه مبارزه با مواد مخدر، هزینه های ی زیادی متقبل شده ایم از جمله شهادت بیش از ۴۰۰۰ نفر از نیروهای مخلص وخدوم این مرزو بوم که ضرورت دارد گفتمان سازی سراسری و فراگیر در همه اقشار جامعه برای مبارزه با مواد مخدر را تقویت کنیم.
صفاپور تصریح کرد: رویکرد دشمن آن است که نسل جوان جامعه ما را با ترویج مصرف مواد مخدر به یک نسل ضعیف تبدیل نماید و به همین علت، همه ما باید هوشیاری لازم را در این زمینه داشته باشیم.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان لرستان تأکید کرد: مبارزه همه جانبه با آسیب و پدیده مصرف مواد مخدر، نیازمند ورود همه مردم به صحنه مبارزه است و به طور حتم هرجا مردم ورود پیدا کرده اند، در آن ورطه همواره پیروز شده ایم.
عمودی زاده مدیر کل بهزیستی استان هم درادامه این جلسه با بیان اینکه هزینه کردن در حوزه پیشگیری از اعتیاد نوعی سرمایه گذاری است ، عنوان داشت : اولویت اصلی ما در حوزه مبارزه با مواد مخدر باید در حوزه پیشگیری و اقدامات فرهنگی باشد زیرا آگاهی نوجوانان ، جوانان و خانواده های آنان نسبت به مواد مخدر سبب می شود آن ها کمتر به این سمت گرایش پیدا کنند.
وی به مهارت «نه گفتن » اشاره کرد و افزود : اگر نوجوان ما مهارت های زندگی را فراگیرد می تواند در روابط خود به درستی تصمیم گرفته و در مقابل تعارف سیگار و … به راحتی نه بگوید.
اگر دستگاه‌های ذی‌ربط و مرتبط با حوزه پیشگیری از اعتیاد، از جمله آموزش و پرورش، صدا و سیما و دیگر دستگاه‌های مرتبط تفاهم‌نامه همکاری امضا کرده که امیدواریم بتوانیم از حداکثر منابع و ظرفیت‌های موجود استفاده کنیم و در عرصه مبارزه با مواد مخدر یاریگر هم باشیم تا به جامعه امن و عاری از اعتیاد دست یابیم.

وی تاکید کرد: در کنار درمان و مقابله باید، اقدامات پیشگیرانه نیز انجام شود؛ چرا که اعتیاد یک مسئله چند بعدی است که بر همین اساس در ستاد مبارزه با مواد مخدر طرحی به عنوان یاریگران زندگی تدوین شده که هم رویکرد مقابله‌ای و درمانی دارد و هم رویکرد پیشگیرانه و صیانت اجتماعی.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=76662
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان لرستان
  • 513 بازدید
  • بدون دیدگاه