• امروز : شنبه - ۳۰ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 21 - شوال - 1446
  • برابر با : Saturday - 19 April - 2025
کل پست ها: 73426اخبار امروز : 13
19

جمع آوری و ساماندهی معتادان متجاهر با مشارکت و تعیین سهم دستگاه ها

  • کد خبر : 76637
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۸:۴۲
جمع آوری و ساماندهی معتادان متجاهر با مشارکت و تعیین سهم دستگاه ها
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر خراسان رضوی در گفتگو با شهرآرا گفت: جمع آوری و ساماندهی معتادان متجاهر با تعیین سهمیه برای چند نهاد زیرمجموعه شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر خراسان رضوی، تصمیمی است که این شورا گرفته و در پی آن تکالیفی برای بهزیستی، شهرداری مشهد و سازمان زندان‌ها تعیین شده است.

محمدحسین صالحی افزود: در این رابطه مقرر شد که بهزیستی برای ۳۶۰۰ معتاد متجاهر، سازمان زندان‌ها ۴۰۰ معتاد و شهرداری مشهد ۳۰۰۰ معتاد متجاهر اقدامات لازم را انجام دهند؛ اقداماتی که فرصت یک ماهه دارد و باید تا پایان اسفند با زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های لازم برای اجرایی شدن این تکلیف نهایی شود.
صالحی با اشاره به ساختار اعضای شورای مبارزه با موادمخدر گفت: سی دستگاه مختلف در شورای مبارزه با موادمخدر استان عضو هستند. به علت وضعیت کرونایی در شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر رویکردمان موضوع محور و مسئله محور شد تا اعضا فقط بر اساس محور‌های مطرح شده در جلسه‌های شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر حاضر شوند؛ به نوعی فقط در جلساتی باشند که با وظیفه آن‌ها ارتباط مستقیم دارد.
وی با اشاره به جلسات سامان دهی معتادان متجاهر افزود: ۲۵ عضو شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر اعضای اصلی به شمار می‌روند که همه از دستگاه‌های مختلف استان هستند. پنج دستگاه نیز برای موارد خاص به عضویت این شورا درآمده اند. اما در جلسات معتادان متجاهر همان طور که گفته شد، دستگاه‌هایی دعوت شدند که نقش مستقیم داشتند و دیگر دستگاه‌ها هم با توجه به همان رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و رویکرد مسئله محوری که اشاره کردم، دعوت نشدند دستگاه قضایی، نیروی انتظامی، دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بهزیستی، فرمانداری، شهرداری و شورای اسلامی شهر مشهد، سپاه استان، اداره کل زندان‌ها و اقدامات تأمینی استان حضور داشتند.
مطابق ماده ۱۶ قانون مبارزه با موادمخدر و نیز آیین نامه ماده ۱۶، تکلیف همه دستگاه‌ها برای سامان دهی معتادان متجاهر مشخص است. تعیین نوع تجاهر و نیز دستور طرح‌های جمع آوری معتادان متجاهر بر اساس حکم دستگاه قضایی است. جمع آوری معتادان نیز جزو وظایف نیروی انتظامی و پلیس مبارزه با موادمخدر است. درباره وظایف بهزیستی می‌توان به غربالگری معتادان و پیگیری فرایند‌های اجرایی اشاره کرد. وظیفه درمان نیز به دانشگاه علوم پزشکی سپرده شده است. در این باره شهرداری نیز موظف به تعیین مکان لازم برای نگهداری ۳ هزارنفر از معتادان متجاهر است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر خراسان رضوی، با اشاره به مکلف شدن دستگاه های عضو شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان خاطر نشان کرد با تشکیل قرارگاه و افتتاح نخستین مرکز توانمندسازی خودگردان خیران ویژه بانوان مشهد شاهد توانمندسازی معتادان متجاهر برای بازگشت به جامعه باشیم.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=76637
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان خراسان رضوی
  • 775 بازدید
  • بدون دیدگاه