خراسان رضوی- مسعود فیروزی افزود: مراکز درمانی فعال بهزیستی در استان شامل واحدهای ترک اعتیاد، کلینیکهای سرپایی، مراکز اقامتی کوتاه مدت ماده ۱۵، واحدهای درمانی مجزا مخصوص زنان و مردان و همچنین مراکز درمان اجباری ماده ۱۶ هستند.
وی ادامه داد: خدماتی همچون درمانهای ویژه کلینیک سرپایی شامل سمزدایی ام. ام. تی یا درمان نگهدارنده با متادون و نیز درمان نگهدارنده با بوپره نورفین (قرص زیرزبانی) در مراکز درمانی بهزیستی این استان به بیماران ارائه میشود.
مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی گفت: در حال حاضر چهار هزار معتاد متجاهر در مراکز نگهداری معتادان متجاهر وجود دارند که یکی از مهمترین مشکلات در این زمینه کمبود مکان است چرا که این افراد در دوران شیوع کرونا باید بر اساس پروتکلهای بهداشتی نگهداری شوند تا سلامت خود را بازیابند و سپس با حداقل ریزش بتوانند به جامعه و زندگی خود بازگردند.
فیروزی با بیان اینکه در نگهداری این افراد با کمبود مکان و امکانات مالی مواجه هستیم افزود: نگهداری از معتادان متجاهر تنها با نگاه حاکمیتی و اعتبارات دولتی امکان پذیر نیست و این کار جز با همکاری و مشارکت مردم و خیران محقق نخواهد شد.
وی ادامه داد: در راستای رفع این مشکل، با همت یکی از افراد نیکوکار ساخت سوله و اقامتگاه حضرت علی اصغر (ع) با ظرفیت ۵۰۰ نفر با اعتبار ۵۰ میلیارد ریال در اردوگاه معتادان متجاهر حسن آباد مشهد آغاز شده است.
مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی نیز به خبرنگار ایرنا گفت: جمعیت معتادان متجاهر در مراکز درمان اجباری این استان نسبت به پارسال ۵۰ درصد بیشتر شده است.
فیروزی افزود: گرچه آمار دقیق از مجموع زنان مصرفکننده مواد مخدر در خراسان رضوی در دست نیست اما حدود ۱۲ درصد از جمعیت معتادان متجاهر تحت درمان در مراکز ترک اعتیاد در این استان را زنان تشکیل میدهند.
فعالیت ۳۵۶ مرکز ترک اعتیاد در خراسان رضوی
مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی گفت: ۳۵۶ مرکز ترک اعتیاد در این استان فعال هستند که ۲۸۰ واحد از این تعداد مرکز درمانی سرپایی، ۵۵ مرکز اقامتی کوتاه مدت شامل ۲ مرکز مخصوص زنان، ۵۳ مرکز ویژه مردان و همچنین ۲۱ مرکز درمان اجباری شامل چهار مرکز ویژه زنان و ۱۷ مرکز مخصوص مردان است.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=76460
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان خراسان رضوی
- 286 بازدید
- بدون دیدگاه