معاون کاهش تقاضا ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری گفت: به منظور پیشگیری از سوق یافتن دوباره معتادان به سمت اعتیاد، ۵ درصد از اعتبارات اشتغالزایی به معتادان بهبود یافته اختصاص پیدا کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج٬ بابک دینپرست صبح امروز در جلسه معاونین ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور با کمیتههای تخصصی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان اظهار کرد: امیدواریم در سال جاری کمیته توانمندسازی در ستاد مبارزه با مواد مخدر تشکیل شود.
وی به اشتغالزایی و کارآفرینی برای معتادان در سطح کشور اشاره کرد و افزود: باید آموزشهایی که به این افراد داده میشود طوری باشد که پس از آن بتوانند در راستای اشتغالزایی و کارآفرینی برای آنها اقدام شود.
معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری با اشاره به تشکیل کمیتههای نظارتی در استانهای کشور، ابراز امیدواری کرد؛ با تشکیل کمیتههای نظارتی در استان در راستای مبارزه با مواد مخدر اقدامات اساسی انجام شود.
دینپرست از اختصاص ۲۲٫۵ میلیارد تومان اعتبار به بحث بستری و بیمه پایهای به معتادان کشور در سال گذشته خبر داد و اضافه کرد: در سال جاری نیز این اعتبار به ۳۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است ولی در حال حاضر با تخصیص آن در قانون با مشکل روبهرو هستیم.
وی با بیان اینکه باید معتادان زیرپوشش بیمه هم پایه و هم بستری قرار بگیرند٬ ادامه داد: امیدواریم با تخصیص اعتبارات مربوط به این بخش شاهد پوشش بیمهای افراد معتاد در جامعه و کاهش هزینههای درمان آنها باشیم.
معاون کاهش تقاضا ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور به بحث زنان معتاد در جامعه اشاره و تصریح کرد: باید در زمینه درمان زنان معتاد جامعه و مبارزه با مواد مخدر در بین زنان اقدامات اساسی از سوی دستگاههای مسئول انجام بگیرد.
دینپرست به داشتن تبعات زیاد وجود زنان معتاد در جامعه اشاره کرد و گفت: باید برای کاهش زنان معتاد در جامعه و درمان آنان اعتبارات ویژهای تخصیص پیدا کند و به دنبال کشف نوع اعتیاد و راههای کشیده شدن زنان به سمت اعتیاد برای جلوگیری از آمار معتادین زن در جامعه باشیم.
وی به راهاندازی مرکز درمان زنان معتاد در کردستان اشاره کرد و ادامه داد: باید هر مشکلی در زمینه تشکیل این مرکز وجود دارد حل شود و تا هفته آینده شاهد راهاندازی این مرکز در کردستان باشیم.
معاون کاهش تقاضا ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور به راهاندازی دو مرکز درمان و جمعآوری معتادین خیابانی در شهرستانهای سقز و سنندج خبر داد و افزود: برای راهاندازی این دو مرکز باید به صورت ویژه تلاش شود و نسبت به جمعآوری معتادین خیابانی اقدامات اساسی صورت بگیرد.
دینپرست همچنین به جمعآوری ۵۱ هزار و ۸۰۰ نفر معتاد خیابانی از سه ماهه سال ۹۰ تا پایان سال گذشته خبر داد و بیان کرد: باید با تشکیل کمیته درمان در استانها نظارت کافی بر کار درمان معتادین انجام شود.
وی در پایان بر جمعآوری معتادین از سطح خیابانهای کردستان تاکید کرد و گفت: باید نسبت به جمعآوری این افراد اقدام کرد و معتادینی که به دلیل نداشتن توان مالی به مراکز ترک اعتیاد مراجعه نمیکنند، کمک مالی شوند.