• امروز : شنبه - ۱۴ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 10 - محرم - 1447
  • برابر با : Saturday - 5 July - 2025
کل پست ها: 74021اخبار امروز : 0
17

تحریم‌های یک‌جانبه و ظالمانه غرب حتی مبارزه با مواد مخدر را نیز با چالش مواجه کرده است

  • کد خبر : 76363
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۵
تحریم‌های یک‌جانبه و ظالمانه غرب حتی مبارزه با مواد مخدر را نیز با چالش مواجه کرده است
دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: تحریم‌های یک‌جانبه و ظالمانه غرب فرایند مبارزه کشورمان با مبارزه با مواد مخدر را به دلیل نیاز این مبارزه به تجهیزات و امکانات فنی پیشرفته، با چالش مواجه می سازد.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر در نخستین روز سفر خود به بلغارستان با معاون وزیر امور خارجه دیدار نمود. در این دیدار دو طرف ضمن برشمردن چالش‌های رو به رشد بین‌المللی بر لزوم همکاری و اراده سیاسی کشورها برای حل مسائل مشترک تأکید ورزیدند.

در این دیدار، دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر لزوم توجه کشورهای اروپایی به نقش بی‌بدیل جمهوری اسلامی ایران در مبارزه بی‌امان با معضل جهانی مواد مخدر و لزوم مشارکت آن‌ها در اقدامات بشردوستانه ایران را مورد تأکید قرارداد.

دکتر مؤمنی خاطرنشان نمود: کشورمان در شرایطی به مبارزه با قاچاق و سو مصرف مواد مخدر می‌پردازد که تحریم‌های یک‌جانبه و ظالمانه غرب فرایند مبارزه کشورمان با مبارزه با مواد مخدر را به دلیل نیاز این مبارزه به تجهیزات و امکانات فنی پیشرفته، با چالش مواجه می‌سازد.

دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: ایران در راستای عمل به مسئولیت اخلاقی، دینی و انسانی خود در این مبارزه راسخ است، ولی زمان آن فرارسیده تا کشورهای اروپایی و غربی نیز از حالت ناظر خاموش درآمده و به مسئولیت خود عمل نمایند.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=76363
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر
  • 749 بازدید
  • بدون دیدگاه