• امروز : چهارشنبه - ۳ بهمن - ۱۴۰۳
  • برابر با : 23 - رجب - 1446
  • برابر با : Wednesday - 22 January - 2025
کل پست ها: 72777اخبار امروز : 18
19

ساماندهی معتادان متجاهر مطالبه به حق مردم است

  • کد خبر : 76356
  • ۰۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۵
ساماندهی معتادان متجاهر مطالبه به حق مردم است
استاندار آذربایجان غربی گفت: مقابله جهادی با اعتیاد و مبارزه با مواد مخدر، خواست همگانی بوده و ساماندهی معتادان متجاهر، مطالبه بحق مردم است.

محمدصادق معتمدیان در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با تاکید بر جدیت و همکاری دستگاهها در اجرا و پیگیری مصوبات این شورا، افزود: تلاش و عملکرد نیروهای نظامی، انتظامی، امنیتی و قضایی آذربایجان غربی در مبارزه با مواد مخدر در مقایسه با دیگر استان های کشور، بسیار چشمگیر و ارزشمند است.
وی در ادامه ساماندهی معتادان متجاهر را از اولویت های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان معرفی کرده و یادآور شد: حضور آزادانه معتادان متجاهر در سطح جامعه، آثار و تبعات اجتماعی جبران ناپذیری داشته و احساس ناامنی برای مردم را موجب می شود.
استاندار آذربایجان غربی با یادآوری اینکه مردم نباید احساس کنند مبارزه با اعتیاد و مواد مخدر جدی نیست، تصریح کرد: مقابله جهادی با اعتیاد و مبارزه با مواد مخدر، خواست همگانی بوده و ساماندهی معتادان متجاهر، مطالبه بحق مردم است.
معتمدیان همچنین تهیه بانک اطلاعاتی معتادان جهت بهره برداری دستگاههای مختلف برای ساماندهی آنان را ضروری دانست و افزود: با اصلاح چرخه جمع آوری و نگهداری معتادان متجاهر، باید رویکردها درخصوص ساماندهی معتادین و بازگشت آنها به جامعه تغییر یابد.
وی با تاکید بر تامین زیرساخت های مناسب جهت نگهداری از معتادان متجاهر، گفت: برای تامین زیرساخت ها و شناسایی اماکن مناسب جهت ساماندهی معتادان متجاهر بخصوص بانوان معتاد، نیاز به یک طرح ضربتی است که در این راستا از ظرفیت تمامی شهرستان های استان باید استفاده شود.
رئيس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان در پایان، همکاری دستگاههای مختلف جهت جلب رضایت مردم را ضروری دانسته و تاکید کرد: با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی، تجهیز و ساماندهی مراکز نگهداری معتادان متجاهر تا عید نوروز به صورت جدی پیگیری شود.
رییس‌کل دادگستری آذربایجان غربی نیز در این جلسه گفت: در مراکز ساماندهی معتادان نباید فقط به نگهداری توجه کرد و باید در کنار نگهداری، آموزش حرفه ای، هنری و اشتغالزایی و مهارت آموزی نیز صورت گیرد.
ناصر عتباتی افزود: در این زمینه بخش خصوصی و خیران را نیز وارد کار کنیم که خیلی می توانند کمک حال مسوولان مرتبط باشند.
وی ادامه داد: بعضی از افراد سود جو زمین هایی در اطراف شهرها خریداری کرده و مجوز احداث و خدمات دولتی دریافت کرده اند که بدون نظارت، آنجا به محل تولید مواد مخدر صنعتی تبدیل شده است.
وی با اشاره به اینکه در ضربه به بنیان مالی قاچاقچیان جدی هستیم، اظهار داشت: باید کمک شود تا برای قاچاقچیان مواد مخدر صرفه اقتصادی وجود نداشته باشد تا از کار خود دست بکشند.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=76356
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان آذربایجان غربی
  • 441 بازدید
  • بدون دیدگاه