• امروز : شنبه - ۲۳ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 14 - شوال - 1446
  • برابر با : Saturday - 12 April - 2025
کل پست ها: 73352اخبار امروز : 0
28

نرخ شیوع اعتیاد در قم از میانگین کشوری بسیار پایین تر است

  • کد خبر : 76250
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۴
نرخ شیوع اعتیاد در قم از میانگین کشوری بسیار پایین تر است
معاون اداری، مالی و امور مجلس ستاد مبارزه با موادمخدر با بیان اینکه نر.خ شیوع اعتیاد در استان قم 2.1 و پایین‌تر از میانگین کشوری است، گفت: استان قم با توجه به ظرفیت‌های خوبی که دارد می‌تواند الگوی مناسبی برای دیگر استان‌ها در امر مبارزه باشد.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر؛ مجید رضا اصغرپور سیستانی در مراسم توديع معارفه دبير شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر قم به وضعیت موادمخدر در این استان پرداخت و گفت: نرخ شيوع مصرف موادمخدر در جمعيت فعال كشور ۵.۴ درصد است كه اين ميزان در قم ۲٫۱ درصد است و پایین‌تر از میانگین کشوری می‌باشد.

وی افزود: ميزان شيوع اعتياد در جمعيت دانش‌آموزي كشور نيز ۲.۱ درصد است و اين رقم در جمعيت دانش‌آموزي استان قم، ۱.۹ درصد مي‌باشد، همچنين ميزان شيوع اعتياد در جمعيت دانشجويي استان ۴.۱ و در کشور ۴.۷ درصد است. ميزان شيوع اعتياد در جمعيت كارگران استان نیز ۱۳.۵ درصد و در كشور ۲۲.۳ درصد می‌باشد.

معاون دبیرکل ستاد در ادامه به آمار کشفیات استان قم اشاره و بر بهبود وضعیت مقابله در قم را مورد تاکید قرار داد.

اصغر پور بیان داشت: برای ستاد در امر قانونی مبارزه با موادمخدر سه وظیفه «سیاست‌گذاری»، «برنامه‌ریزی» و «نظارت» تعیین شده است و همچنین برای این سه وظیفه، ۴ رویکرد مقابله با عرضه، درمان و حمایت‌های اجتماعی، پیشگیری از اعتیاد و صیانت و توانمندسازی در نظر گرفته شده است تا خروجی اقدامات این رویکردها، جامعه عاری از اعتیاد باشد.

وی اظهار کرد: شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر قم در امر مبارزه، بسیار فعال است و طی سال‌های اخیر خوب عمل کرده است. استان قم با توجه به ظرفیت‌های خوبی که دارد می‌تواند الگوی مناسبی برای دیگر استان‌ها باشد و می‌بایست از ظرفیت خیرین نیز به نحو مطلوبی در امر پیشگیری از اعتیاد استفاده کند.

این مقام مسئول در ستاد، پیشگیری از اعتیاد را مهم و اولویت جدی استان خواند و گفت: ما با حجمی از دانش آموزان، دانشجویان و کارگران در استان مواجه هستیم و لذا باید اقدامات مؤثری در حوزه پیشگیری در استان انجام شود. طرح یاریگران زندگی یکی از طرح‌های خوب حوزه پیشگیری است که طی دو سال اخیر در استان در حال اجرا است.

اصغر پور بیان داشت: تفاهم‌نامه مشترکی میان ستاد مبارزه با موادمخدر و مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه سراسر کشور امضا شده است و طبق مفاد آن، در حوزه پیشگیری از اعتیاد باید از ظرفیت مبلغان دینی و علما استفاده شود که بر این اساس، شاهد هستیم که در هر مسجد و دانشگاهی مبلغانی هستند که در حوزه پیشگیری از اعتیاد مباحث را به مردم و مخاطبان منتقل می‌کنند.

همچنین در این جلسه احمد حاجی‌زاده قمی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گفت: وقتی مسئولیتی به ما محول می‌شود، باید وظایفمان را به درستی انجام دهیم، باید تلاش کرد تا مسير مبارزه بايد به سمتي برود كه تمامي افراد جامعه در اين حوزه همكاري کنند.

وی، در این جلسه از تلاش‌های رسول رنجبر در طول تصدی مسئولیت سرپرستی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر قم قدردانی و برای میرزایی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان در مسئولیت جدید خود آرزوی توفیق کرد.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=76250
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر
  • 978 بازدید
  • بدون دیدگاه