• امروز : پنج شنبه - ۱۹ مهر - ۱۴۰۳
  • برابر با : 7 - ربيع ثاني - 1446
  • برابر با : Thursday - 10 October - 2024
کل پست ها: 71758اخبار امروز : 0
12

۱۸۸ هزار نفر در طرح یاریگران زندگی آموزش دیدند

  • کد خبر : 75922
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۹
۱۸۸ هزار نفر در طرح یاریگران زندگی آموزش دیدند
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختیاری با اشاره به اهمیت آموزش در حوزه پیشگیری از اعتیاد گفت: در طرح یاریگران زندگی در مدارس استان ۱۸۸ هزار دانش‌آموز، اولیا و معلمان آموزش دیدند.

چهارمحال و بختیاری- سید قدیر مرتضوی اظهار داشت: با شیوع ویروس کرونا، آموزش‌های حضوری کاهش یافت و آموزش‌ها به سمت فضای مجازی رفته است و باید این آموزش‌ها در سطح جامعه به خصوص در محیط خانواده توسعه داده شود.
وی بر توسعه آموزش‌های حوزه پیشگیری از اعتیاد در تمام دانشگاه‌ها، محیط‌های کارگری و اداری و صنعتی تاکید کرد و گفت: اجرای طرح یاریگران زندگی در محیط کارگری در دستور کار سال آینده قرار گرفته است.
مرتضوی اظهار داشت: هم اکنون ۶۶ مرکز دارو درمانی، ۱۹ مرکز اقامتی در استان در حوزه درمان فعال است و فعال کردن مرکز نگهداری معتادان تزریقی و پرخطر در استان در اولویت قرار دارد.
به گفته وی، در سالجاری ۲۷ هزار و ۱۶۰ نفر در استان از خدمات مراکز درمانی بهره‌مند شدند.
دبیر شورا به اجرای طرح تامین هزینه درمان معتادان از طریق بیمه سلامت اشاره کرد و گفت: اجرای این طرح پس از وقفه ۲ ساله در سالجاری آغاز شد و توسط بیمه سلامت در سه مرکز دولتی بیش از ۹۳۹ میلیون ریال هزینه درمان معتادان شده است.
مرتضوی اظهار داشت: برای اجتماعی شدن امر مبارزه با مواد مخدر به همراهی و مشارکت آحاد جامعه نیاز است.
نیز با اشاره به اهمیت پیشگیری اولیه از اعتیاد در بین جوامع مختلف به خصوص جوانان و نوجوانان و خانواده‌ها، گفت:آگاهی، آموزش و مشاوره سه گام اصلی پیشگیری از اعتیاد در جامعه است.
وی افزود: آموزش‌های ارائه شده در حوزه پیشگیری از اعتیاد، در سطح جوامع مختلف در وضعیت نامطلوب قرار دارد و ارائه آموزش پیشگیری به سمت کارهای کلیشه‌ای و معمولی رفته و با آموزش‌های پیشگیرانه فاصله گرفته شده است.
دبیر شورا گفت: ارائه آموزش‌های به‌روز و متناسب با نیاز ،به عنوان مبنا و پایه کار در حوزه پیشگیری است که باید این آموزش‌ها در بستر فضای مجازی و چندرسانه‌ای و یا تمرکز بر مدارس و جوامع مختلف سوق داده شود.
دبیر شورا بر اجرای طرح پیوند بین مراکز مشاوره و مراکز درمانی ترک اعتیاد تاکید کرد و گفت: هم‌اکنون چندین مرکز ترک اعتیاد استان با همکاری روانپزشکان فعال شده که باید از ظرفیت این روانپزشکان برای ارائه مشاوره به معتادان بهبود یافته و همچنین معتادان زیر۱۸ سال برای ماندگاری بر ترک ،استفاده کرد.
مرتضوی گفت: نگاه جامعه باید به سمت پیشگیری اولیه از اعتیاد سوق داده شود.
وی اظهار داشت: هم‌اکنون ۲ خط ۰۹۶۲۸ و ۱۵۷۰ در سطح استان برای ارائه مشاوره و آموزش پیشگیری از اعتیاد فعال شده است که مشاوره رایگان به مردم ارائه شود.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=75922
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان چهارمحال و بختیاری
  • 266 بازدید
  • بدون دیدگاه