چهارمحال و بختیاری- سردار منوچهر اماناللهی در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان افزود: از ابتدای امسال تاکنون ۲ هزار و ۵۱۷ معتاد و ۳۴۳ معتاد متجاهر در استان شناسایی و دستگیر شد که دستگیری کل متهمان حوزه مواد مخدر در استان ۲۳ درصد افزایش داشته است.
به گفته وی، در این مدت ۱۲ باند تهیه و توزیع موادمخدر در استان منهدم شده است.
فرماندهی انتظامی چهارمحال و بختیاری افزود: در این مدت یکهزار و ۵۷۸ طرح در مناطق پر خطر، محورهای مواصلاتی و ارتقاء امنیت اجتماعی در سطح استان اجرا شد و کشفیات طرحهای پاکسازی در استان ۴۱ درصد افزایش داشت.
اماناللهی به افزایش ۳۰ درصدی توقیف خوردهای حامل قاچاق مواد مخدر در استان اشاره کرد و گفت: در این مدت ۱۵۴ دستگاه خودروی حامل موادمخدر در استان توقیف شده است.
وی بیان داشت: از ۲ سال گذشته برخورد با قاچاقچیان خرد و پاکسازی نقاط آلوده در اولویت بوده است و چهارمحال و بختیاری یکی از سه استان برتر در کشوردر حوزه برخورد با خرده فرشان بوده است.
اماناللهی افزود: اعتیاد یک معضل اجتماعی است و باید برای مقابله و پیشگیری از این بلای خانمانسوز از ظرفیت همه بخشها استفاده کرد و آموزش در اولویت برنامههای پیشگیری و مقابله قرار داده شود.
وی با اشاره به اینکه برای راهاندازی ایست و بازرسی در محور لردگان به بروجن به عنوان محور ترانزیت استان به تامین اعتبار نیاز است، گفت: زمین برای احداث ایست و بازرسی در نظر گرفته شده است.اماناللهی بر راهاندازی مجدد مرکز ماده ۱۶ برای نگهداری معتادان متجاهر در استان تاکید کرد.
فرماندهی انتظامی چهارمحال و بختیاری بیان کرد: همچنین در ۲۴ ساعت گذشته ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان ۱۰۰ کیلوگرم تریاک و ۲۰ کیلوگرم حشیش را در محور خانمیرزا به بروجن در بازرسی از یک دستگاه خودروی پژو کشف کردند.
وی اظهار داشت: پس از انجام تحقیقات و اخذ مجوز قضایی یک دستگاه خودرو پژو حامل مواد مخدر و یک دستگاه پژو اسکورت قاچاقچیان در این محور متوقف و در بازرسی از این خودروها موادمخدر جاساز شده کشف و ضبط و ۲ قاچاقچی دستگیر شدند.
اجرای طرح هر ایرانی یک سفیر پیشگیری از اعتیاد در چهارمحال و بختیاری
همچنین رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات چهارمحال و بختیاری، از اجرای پویش مردمی کودکان سایبری در استان خبر داد و گفت: این طرح از ۲۵ دیماه با هدف افزایش آگاهی عمومی پیرامون مخاطرات فضای مجازی برای کودکان اجرا میشود.
سرهنگ مرتضی عسگری افزود: در این پویش به موضوعات مرتبط با کودکان از قبیل کودکان و اعتیاد اینترنتی، شکاف دیجیتال والدین و کودکان، اصول والدگری در فضای مجازی، کودکان و ایمنی در آموزش مجازی، پیشگیری از آسیبهای روحی و روانی و ایجاد مسئولیتپذیری اجتماعی در قالب انتشار محتواهای آموزشی در رسانههای نوین پرداخته خواهد شد.
وی به اجرای طرح هر ایرانی یک سفیر پیشگیری از اعتیاد در استان اشاره کرد و گفت: با اجرای این برنامهها میتوان از همه ظرفیتها در حوزه پیشگیری و تولید محتوای آموزشی استفاده کرد.
پویش مردمی تولید محتوای در حوزه پیشگیری از اعتیاد راهاندازی شود
معاون امور اجتماعی نیروی انتظامی چهارمحال و بختیاری نیز با اشاره به تولیدمحتوای آموزشی در راستای سطح ارتقاء سواد رسانهای در جامعه گفت: به منظور تولید محتوای آموزشی در حوزه پیشگیری از اعتیاد در استان پویش مردمی تولید محتوا راه اندازی شود.
سرهنگ علی اصغر مهری از راهاندازی پویش سردار دلها از اول تا ۲۰ دیماه از سوی معاونت اجتماعی نیروی انتظامی استان خبر داد و گفت: در این مدت ۲ هزار اثر تولیدی در این زمینه تهیه و به دبیرخانه این پویش ارسال شده است .
وی گفت: با فعال شدن پویش تولید محتوا در حوزه پیشگیری از اعتیاد میتوان از تولیدات ارسال شده برای بارگذاری در فضای مجازی در حوزه پیشگیری از اعتیاد استفاده کرد.
مهری بر ارائه آموزش در حوزه پیشگیری از اعتیاد در سطح جوامع مختلف اعم از دانشآموزی، دانشجویی، محلات، کارکنان ادارات و سایر اقشار و اصناف با همکاری پلیس مبارزه با موادمخدر استان تاکید کرد و گفت: معاونت اجتماعی نیروی انتظامی و پلیس مبارزه با موادمخدر آمادگی لازم برای ارائه آموزش چهره به چهره در حوزه پیشگیری از اعتیاد را دارد.