• امروز : جمعه - ۱۵ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 6 - شوال - 1446
  • برابر با : Friday - 4 April - 2025
کل پست ها: 73297اخبار امروز : 0
14

طرح‌های پیشگیری و مقابله با اعتیاد در چهارمحال وبختیاری بومی‌سازی شود

  • کد خبر : 75794
  • ۰۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۹
طرح‌های پیشگیری و مقابله با اعتیاد در چهارمحال وبختیاری بومی‌سازی شود
استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه پیشگیری از اعتیاد کم‌هزینه‌تر از درمان است، گفت: طرح‌های پیشگیری و مقابله با اعتیاد در استان نیاز به بومی‌سازی دارد

چهارمحال و بختیاری- غلامعلی حیدری در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان افزود: اعتیاد یک پدیده شوم و خانمان‌سوز است که کانون خانواده‌ها را مورد هدف قرار می‌دهد و منجر به ایجاد مشکلات شدید در خانواده‌ها و در نهایت فروپاشی خانواده‌ها شده است.
وی اظهار داشت: در حوزه پیشگیری از اعتیاد به یک کار علمی با همکاری دانشگاه‌ها و استفاده از ظرفیت دانشگاه‌ها، نخبگان دانشگاهی و علمی نیاز است که بتوان با روش‌های فعالی پیشگیری و مقابله را آسیب‌شناسی کرد و راهکارهای علمی در این زمینه ارائه داد.
استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: مبارزه با موادمخدر نیازمند عزم همگانی و همکاری همه‌جانبه دستگاه‌های اجرایی، سازمان‌های مردم‌نهاد و نیازمند تهیه یک بسته علمی دارای پیوست فرهنگی و رسانه‌ای است که در آن باید مسائل مهم از جمله اشتغال، موضوعات اجتماعی، مددکاری، درمان و بهداشت در حوزه مبازره با موادمخدر مورد تاکید قرار گیرد.
حیدری گفت: پیشگیری از اعتیاد کم هزینه‌تر از درمان است و باید در حوزه پیشگیری از اعتیاد و مقابله با این بلای شوم، سرمایه‌گذاری بیشتری انجام داد و از تمام ظرفیت‌ها به خصوص ظرفیت فضای مجازی، رسانه‌ها، مطبوعات، سمن‌ها و محله‌ها استفاده کرد و در بحث مبارزه و مقابله با موادمخدر باید به‌صورت محله‌محور باشد و با استفاده از ظرفیت مساجد، هیات‌های مذهبی، پایگاه‌های بسیج و سمن‌ها اقدام کرد.
وی به افزایش میزان کشفیات موادمخدر و دستگیری عوامل قاچاق موادمخدر در استان اشاره کرد و افزود: افزایش کشفیات موادمخدر و دستگیری توزیع‌کنندگان، قاچاقچیان و معتادان متجاهر قابل تقدیر است در صورتی که باید به این مساله توجه داشت که این افزایش می‌تواند مفهوم دیگری نیز داشته باشد، یعنی امکان دارد که اعتیاد و مصرف موادمخدر در جامعه در حال افزایش است.
استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: اعتیاد یک بیماری است و باید ارائه آموزش در حوزه پیشگیری از اعتیاد از خانواده‌ها و سنین پایین انجام شود تا خروجی این آموزش‌ها و اقدامات پیشگیرانه باید در جامعه مشهود باشد.
حیدری بر راه اندازی آزمایشگاه تشخیص مواد مخدر و همچنین کمپ ترک اعتیاد معتادان متجاهر ماده ۱۶ در استان تاکید کرد و گفت: برای راه‌اندازی آزمایشگاه تشخیص مواد مخدر باید موانع را برطرف کرد.
از ابتدای سالجاری تاکنون بیش از سه تن موادمخدر در استان چهارمحال و بختیاری مواد مخدر کشف و ضبط شده است.

راه اندازی آزمایشگاه تخصصی مواد در چهارمحال و بختیاری ضروری است
همچنین معاون دادستان عمومی مرکز استان چهارمحال و بختیاری بر راه‌اندازی سریعتر آزمایشگاه تخصصی موادمخدر در استان تاکید کرد و گفت: هم‌اکنون تمام آزمایشات این حوزه به استان اصفهان ارجاع داده می‌شود که به دلیل زمان بر بودن برای دریافت پاسخ استعلام ، رسیدگی به پرونده‌های این حوزه طولانی مدت می‌شود.
محسن اشرفی افزود: هم اکنون در حوزه مبارزه با مواد مخدر دستگاه قضایی استان همکاری و تعامل مستمر با دستگاه‌های متولی دارد و شعب ویژه و تخصصی برای رسیدگی به پرونده‌های مواد مخدر در استان اختصاص داده شده است.
وی گفت: راه اندازی مرکز ماده ۱۶ در استان نیز باید دستور کار قرار گیرد .

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=75794
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان چهارمحال و بختیاری
  • 432 بازدید
  • بدون دیدگاه