کردستان- حسین رسولی در جلسه کمیته فرهنگی و پیشگیری استان گفت: بر اساس آمار در حال حاضر استان ما پاک نمی باشد و میطلبد که همگی ما هوشیاری خود را بیش از پیش نسبت به این مقوله افزایش دهیم.
وی افزود: یکی از مشکلات ما نرسیدن اعتبارات دستگاه ها به زیر مجموعه هاست لذا دستگاه ها نباید صرفا منتظر رسیدن اعتبارات برای پیشبرد اقدامات پیشگیرانه باشند و اعتقاد ما بر این است که با امکانات فعلی محدود نیز میتوان اقدامات خوبی را اجرا کرد؛ لذا از همه دوستان میخواهم که از تمامی ظرفیت های موجود نهایت استفاده را برده و اقدامات فرهنگی و پیشگیری خود را با قدرت پیش ببرند.
همچنین ناصر کریمیان معاون توسعه پیشگیری بهزیستی استان اظهار داشت: بحث اعتیاد و هرگونه آسیب اجتماعی چند بعدی است و ما باید ریشه ای و ساختاری به قضایا نگاه کنیم .
وی افزود: محیط در گرفتار شدن یا نشدن افراد به دام مواد مخدر بسیار مهم است؛ لذا باید مهارت نه گفتن را در فرزندانمان تقویت کنیم و سیستمی به قضایا فکر کنیم و بدانیم که اعتیاد و مواد مخدر درکمین تک تک ما خصوصا جوانان و نوجوانان ما نشسته است بنابراین با تقویت مهارت های اجتماعی خطر پیش رو را به همه آنها گوشزد کرده تا از ورود آنان به منجلاب اعتیاد جلوگیری کنیم.
دکتر سلیم کریمی کارشناس فرهنگی و پیشگیری شورا نیز ضمن بیان جزئیات طرح هر ایرانی یک سفیر پیشگیری از اعتیاد به اعضاء در سخنانی تاکید کرد: همانطور که میدانید قراراست ۴ طرح ویژه (طرح آموزش و آگاه سازی روستائیان در شهرستان های سنندج-قروه-بیجار-دهگلان-دیواندره-کامیاران، طرح آموزش کولبران در شهرستان های سقز-بانه-مریوان و سروآباد، طرح توانمندسازی سکونت گاههای غیر رسمی و جشنواره طنز منطقه ای به محوریت شهرستان دیواندره) در سطح استان برگزار شود که انتظار داست دستگاه ها هر کمکی می توانند برای اجرای بهتر برنامه ها به شورای هماهنگی داشته باشند.
وی افزود: قرار بر این شد که با همکاری اعضاء کارگروه آمار و اطلاعات را تشکیل بدهیم تا جهت ارزیابی های نهایی و انجام هرچه مطلوب تر خدمات و طرح ها بهترین بازخورد را داشته باشیم.
سلیم کریمی در پایان ضمن استفاده حداکثری از تریبون نماز جمعه و روحانیون در مساجد و اماکن مذهبی استان تصریح کرد: روحانیون در کشور ما دارای ارزش و جایگاه ویژه ای نزد مردم هستند و این مهم در استان کردستان نیز همانند سایر مناطق کشور از اهمیت بالایی برخوردار است لذا با توجه به حضور گسترده مردم استان در نماز جمعه و جماعات باید به این ظرفیت بالقوه توجه ویژه ای داشت و انتظار ما از روحانیون استان این است که فرهنگ هر ایرانی یک سفیر پیشگیری از اعتیاد را در میان مردم پررنگ کنند و این باور را که اعتیاد در کمین هر کدام از ما است را پررنگ نمایند و بر این اساس و با ایجاد آگاهی بخشی زمینه برچیدن اعتیاد از میان مردم را شاهد باشیم.
لزوم انجام فعالیت های پیشگیری از اعتیاد با تمام ظرفیتهای موجود
مدیر کل بهزیستی استان کردستان بر لزوم انجام فعالیت های پیشگیری از اعتیاد با تمام ظرفیتهای موجود تاکید کرد.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=75720
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان کردستان
- 287 بازدید
- بدون دیدگاه