فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان از هلاکت ۲ شرور مسلح و کشف حدود ۳۸۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرزهای شمالی سیستان و بلوچستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان به نقل از پایگاه خبری پلیس، رهام بخشحبیبی گفت: مرزداران هنگ مرزی زابل با استفاده از منابع خبری از قصد قاچاقچیان برای انتقال مواد مخدر از آن سوی مرز به داخل کشور آگاه شدند و بلافاصله راههای عبور قاچاقچیان را در کنترل خود درآوردند و با هوشیاری کامل به پوشش نوار مرزی پرداختند.
وی افزود: نیروهای مرزبانی پس از ساعتی کمین در مسیرهای احتمالی سوداگران مرگ، یک فروند قایق را مشاهده و با رعایت قانون بکارگیری سلاح با واکنش سریع و موضعگیری مناسب و آتش پر حجم خود توان رویارویی را از آنان سلب کردند و ضمن زمینگیر کردن اشرار مسلح، منطقه را در اختیار کامل خود گرفتند.
فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: مرزداران در این عملیات ضمن به هلاکت رساندن ۲ تن از اشرار مسلح پس از پاکسازی منطقه موفق شدند ۳۷۸ کیلوگرم انواع مختلف مواد مخدر شامل تریاک، کراک و حشیش را کشف و ضبط کنند.