آذربایجان شرقی- امیر رنجبر در جلسه کارگروه راهبری و نظارت بر اجرای تفاهم نامه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر با ورزش و جوانان گفت: جمهوری اسلامی با تقدیم ۴ هزار شهید در این عرصه پرچمدار مبارزه با مواد مخدر است.
وی با اشاره به اقدامات فرهنگی و مقابله ای ارزشمند انجام شده افزود: اداره کل ورزش و جوانان با ظرفیتهایی خوبی که دارد میتواند در پیشگیری و درمان اعتیاد عملکرد بسزایی داشته باشد.
سرپرست شورا، وجود باشگاه ورزشی، سمنها و مربیان ورزشی متعدد در سطح استان را بستر بسیار مهم برای توانمندسازی و ارتقاء سلامت روانی اجتماعی شهروندان دانست و بر مشارکت و همراهی مربیان ورزشی در جذب جوانان در تیم های ورزشی تاکید کرد.
رنجبر با بیان اینکه اگر برنامههای تاثیرگذاری اجرا نشود، اعتیاد میتواند به یک بحران اجتماعی تبدیل شود، خواستار سوق دادن توانمندهای ورزشی در محلات آسیب پذیر بمنظور شکل دادن رفتارهای سلامت محور با ایجاد فرصتهای جدید ورزشی و فرهنگی شد.
در ادامه ابراهیم فیروزی معاون ورزشی اداره کل ورزش و جوانان بر اجرای کلیه مفاد تفاهمنامه ارسالی از سوی ستاد مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد و وجود ۱۳۰۰ باشگاه ورزشی و ۵ هزار نفر مربی فعال ورزشی در استان را یک نعمت بزرگ در اجرای برنامه های پیشگیری از اعتیاد دانست .
در خاتمه مقرر شد که در جهت اجرای برنامه های تاثیرگذار در سطح استان کارگروه تخصصی بهمین منظور در اداره کل ورزش و جوانان استان تشکیل شود.
نقش مهم اداره ورزش و جوانان در پیشگیری و درمان اعتیاد
سرپرست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی گفت: ورزش و جوانان با ظرفیتهایی خوبی که دارد، میتواند در پیشگیری و درمان اعتیاد عملکرد بسزایی داشته باشد.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=75532
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان آذربایجان شرقی
- 612 بازدید
- بدون دیدگاه