کرمان- سردار عبدالرضا ناظری فرمانده انتظامی استان کرمان در جمع خبرنگاران از درگیری ماموران قرارگاه عملیاتی ابوذر با باند قاچاق مواد مخدر در شرق استان کرمان خبر داد و اظهار داشت: در این عملیات از این باند قاچاق حدود نیم تن مواد مخدر کشف شد.
وی با اشاره به جزئیات بیشتر این عملیات بیان کرد: ماموران قرارگاه عملیاتی ابوذر موفق شدند در راستای مبارزه با باندهای قاچاق مسلحانه و اشرار مسلح یک باند مواد مخدر را منهدم کنند.
فرمانده انتظامی استان کرمان گفت: ماموران این قرارگاه با اشراف اطلاعاتی موفق شدند این محموله قاچاق مواد مخدر را که قاچاقچیان قصد داشتند آن از شرق استان کرمان به استانهای مرکزی منتقل کرده، متوقف کنند.
ناظری با بیان اینکه امسال ۱۲۰تن مواد مخدر در مجموعه عملیات نیروی انتظامی استان کشف شد گفت: در این عملیات دو نفر از اعضای این باند مواد مخدر به هلاکت رسیده و چهار نفر دیگر نیز دستگیر شدند همچنین در این عملیات ۴۴۲ کیلوگرم انواع مواد مخدر، یک قبضه سلاح جنگی کشف و ۳ دستگاه خودرو نیز توقیف شد.
وی با اشاره به اینکه نیروهای ما در عملیاتهای اخیر خود در استان کرمان راستای مقابله با کاروانهای اشرار و قاچاقچیان مواد مخدر، توفیقات بسیار خوبی داشتند، گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۱۳۰ تن انواع مخدر در استان از سوداگران مرگ کشف شده و تعدادی از این اشرار به هلاکت رسیده، تعداد زیادی از اشرار در این عملیاتها دستگیر و تحویل مراجع قانونی شده و مقادیر زیادی سلاح و مهمات کشف شده است.
باند قاچاق مسلحانه مواد مخدر در شرق استان کرمان منهدم شد
فرمانده انتظامی گفت: ماموران قرارگاه ابوذر موفق به انهدام یک باند قاچاق مسلحانه، هلاکت ۲ شرور و کشف نیم تن مواد مخدر شدند.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=75188
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان کرمان
- 344 بازدید
- بدون دیدگاه