• امروز : شنبه - ۳۰ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 21 - شوال - 1446
  • برابر با : Saturday - 19 April - 2025
کل پست ها: 73412اخبار امروز : 0
8

آگاهي خانواده‌ها از آسيب مواد مخدر، كارآمدترين شيوه در مبارزه با اعتياد است

  • کد خبر : 7506
  • ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۳:۴۴

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان در جمع اهالي رسانه استان گفت: آگاهي خانواده‌ها از آسيب‌هاي مواد مخدر كارآمدترين شيوه مبارزه با اعتياد است كه بايد با تبليغات واطلاع رساني، خانواده ها را نسبت به اين پديده هوشيار كرد.به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر لرستان؛ حجت اله فراشي تاكيد […]

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان در جمع اهالي رسانه استان گفت: آگاهي خانواده‌ها از آسيب‌هاي مواد مخدر كارآمدترين شيوه مبارزه با اعتياد است كه بايد با تبليغات واطلاع رساني، خانواده ها را نسبت به اين پديده هوشيار كرد.

به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر لرستان؛ حجت اله فراشي تاكيد كرد: گرچه دستگاه‌هاي امنيتي و قضايي قاطعانه با سوداگران مرگ برخورد مي‌كنند اما در حوزه فرهنگي و پيشگيري مي‌توان منظر و شيوه خانواده‌ ها را در مبارزه با مواد مخدر عوض كرد.

وي با بيان اين مطلب كه جوانان و نوجوانان اگر نتوانند به پيشنهادها و دعوت‌هاي مشكل‌ساز دوستان نه بگويند نشانگر آن است كه از توانمندي خود مراقبتي عاجزند، گفت: دولت بايد بستر آموزش‌هاي مهارت هاي زندگي را براي مردم آماده كند و مردم را براي فراگيري اين علوم فرا خواند.

دبير شوراي هماهنگي استان بيان كرد: آگاهي‌بخشي و ارتقاء شناخت خانواده‌ها نسبت به نقش خود براي پيشگيري از قرباني شدن فرزندانشان در منجلاب اعتياد و توانمندسازي نوجوانان و جوانان براي خود مراقبتي در دستور كار شوراي هماهنگي مواد مخدر قرار گرفت كه توفيقات خوبي هم در اين زمينه داشته‌ايم.

فراشي در بخش ديگري از سخنان خود گفت: در حال حاضر تنباکوهای میوه‌ای ‏مصرف می‌شود که بسیار آسیب‌زا و خطرناک است و زیان‌های فراوانی به ریه‌ها وارد می‌کند که خود نشانگر آن ‏است که اگر پيشگيري نشود سونامی بیماری‌های ریوی در راه است.‏

وی تصریح کرد: فرهنگ‌سازی و توانمندسازی را باید در خانواده‌ها آغاز کرد و آموزش و پرورش نیز باید این ‏موضوع را جدی‌تر بگیرد و با آموزش‌هاي علمي وكاربردي دانش‌آموزان را براي پذيرش مسووليت ها پرورش دهد. 

‏ فراشی تأکید کرد: اگر فرهنگ استفاده‌ی درست از تکنولوژیهای روز و توانمندسازی را جدی نگیریم ‏بی‌تردید آسیب‌های فراوانی خواهیم دیدكه جبران ناپذير است واگر هم جبران پذير باشد هزينه هنگفتي در بر ‏خواهد داشت. ‏

همچنين مرتضي سپهوند مدير مسوول روزنامه كيهان استان بيان داشت: مجموعه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان با وجود نيروهاي اندك خوشبختانه در حوزه‌هاي مختلف فرهنگ‌سازي و آگاهي‌بخشي فعاليت‌هاي حرفه‌اي كارشناسي شده را در سطح گسترده داشته است و مضاف بر اين، در حوزه درمان و ساير بخش‌هاي مبارزه با اشاعه آلودگي اعتياد و نجات قربانيان تلاش در خور تحسين به عمل آورده كه بدون اغراق مي توان گفت سر آمد ديگر استان‌هاي كشور است.

وي از تلاش وافر روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان در امر اطلاع رساني و تنوير افكار عمومي نسبت به تبعات زيانبار آلودگي به مواد مخدر قدرداني كرد و ارتباط تنگاتنگ روابط عمومي را با رسانه‌ها ارج نهاد.

 

منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر لرستان۹۳٫۲٫۲۹ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=7506

برچسب ها