• امروز : پنج شنبه - ۴ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 26 - شوال - 1446
  • برابر با : Thursday - 24 April - 2025
کل پست ها: 73473اخبار امروز : 0
17

استفاده از ظرفیت وزارت ورزش و جوانان برای افزایش مانایی بهبودیافتگان

  • کد خبر : 75045
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۳
استفاده از ظرفیت وزارت ورزش و جوانان برای افزایش مانایی بهبودیافتگان
وزیر ورزش و جوانان گفت: در حوزه صیانت از معتادان بهبود یافته در کنار ستاد مبارزه با مواد مخدر هستیم و سعی داریم از ظرفیت وزارت ورزش و جوانان در افزایش مانایی افراد بهبود یافته استفاده کنیم.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر؛ سید حمید سجادی صبح امروز در نشست تخصصی معاونان، مدیران و دبیران شوراهای هماهنگی مبارزه با موادمخدر که با عنوان «ایفای نقش موثر دستگاه‌ها و سازمان ها در امر مبارزه با موادمخدر» در مجموعه فرهنگی شقایق برگزار شد، گفت: ورزش پدیده‌ای اجتماعی است و اهمیت به جایگاه ورزش در همه دنیا مشخص است.

وی با بیان اینکه یکی از نگران کننده ترین موضوعات دنیا اعتیاد است و رابطه عمیقی با حوزه یادگیری دارد؛ بیان داشت: یادگیری سه حیطه «شناختی»، «عاطفی» و «حرکتی و روانی» دارد و حیطه چهارمی هم هست «که کوششی یا خودفرمانی» است و برای پیشگیری بسیار موثر است، این حیطه با یادگیری و الگو گیری از ورزشکاران به عنوان یاریگران این نهضت به تاثیر بالایی می رسد.

وزیر ورزش و جوانان افزود: کشوری که در اروپا، رتبه یک بود با اهمیت به برنامه های ورزشی و تفریحات سالم به رتبه هفدهم رسید که این نشان از جایگاه مهم ورزش در رفع معضل اعتیاد دارد.

سجادی یادآور شد: باید دید چه می شود که در وجود فرد اعتیاد عجین می شود و در واقع، بنده عادات خود می شود؛ اینجاست که ترویج ورزش در کنار یادگیری موثر است و جوامع پیشرفته بشری خود را از یادگیری جدا نمی کنند.

وی گفت: انسان ممکن است علاوه بر عادات خوب، عادات بد را هم فرابگیرد و بنده آن عادات شود، اعتیاد یکی از عادات بد است که انسان را به فلاکت می رساند؛ چه می‌شود که اعتیاد و سیگار در وجود فرد عجین و او بنده عادات خود می‌شود.

وزیر ورزش در ادامه با اهمیت دانستن حوزه آموزش و یادگیری در بحث پیشگیری از معضل مواد مخدر، بیان داشت: خرداد ۱۳۹۰ ، آماری در ورزش همگانی در “دوپینگ” داشتیم؛ در آن زمان دوپینگ در ورزش همگانی ۳۲ برابر ورزش قهرمانی بود و ما مجبور به تشریح دوپینگ هستیم که در اعتیاد نیز اینگونه است.

سجادی تصریح کرد: در حال حاضر اعتیاد به مواد مخدر و روان گردان ها معضل اصلی کشور است و می توانید در حوزه پیشگیری روی وزارت ورزش حساب کنید بهره وری از ظرفیت ورزشکاران و قهرمانان ملی در امر پیشگیری دردستور کار ما است و ورزشکاران هر جا لازم باشد به عنوان سفیران پیشگیری در کنار ستاد مبارزه با مواد مخدر هستند.

وی خطاب به دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر ادامه داد: شما ۲۸ هزار مکان ورزشی را از آن خود و پایگاه خود بدانید و همچنین ۱۴ هزار هیات ورزشی را یاوران خود بدانید.

وزیر ورزش و جوانان تاکید کرد: در امر مبارزه با مواد مخدر و روانگردان ها حتما از ظرفیت و امکانات ورزشی استفاده شود، همچنین بخش مهمی از ۳۷۰۰ سمن که در حوزه جوانان فعال هستند در این زمینه کار می کنند و می توانیم فعالیت های آن ها را باز تعریف کنیم وسمن های جدیدی را در این زمینه ایجاد کنیم.

سجادی گفت: همچنین در حوزه صیانت از معتادان بهبود یافته نیز در کنار ستاد مبارزه با مواد مخدر هستیم و می‌توانیم از ظرفیت وزارت ورزش در مانایی افراد بهبود یافته و از ظرفیت های تبلیغات محیطی در بازی‌های ورزشی استفاده کنیم.

کاهش سن مصرف مواد مخدر هشدار است

همچنین سینا کلهر سرپرست معاونت فرهنگی وزارت ورزش و جوانان، کاهش سن مصرف مواد مخدر را هشدار خواند و گفت: تنها با ارسال یک پیامک نمی‌توان در حوزه پیشگیری اکتفا کرد.

وی همچنین با بیان اینکه شهادت چهار هزار نفر را در امر مقابله و مبارزه با مواد مخدر عدد بزرگی است و در حوزه پیشگری از مواد مخدر، نیازمند هم‌افزایی هستیم.

معاون وزیر ورزش و جوانان بیان کرد: همانطور که به ورزش قهرمانی توجه می‌شود باید به ورزش همگانی نیز توجه شود؛ از این طریق است که در امر پیشگیری از اعتیاد می‌توان همراه دیگر دستگاه‌ها باشیم.

لزوم آموزش خانواده ها در مواجهه با فرزندان مبتلا به اعتیاد

وحید یامین پور معاون وزیر ورزش و جوانان نیز در این نشست گفت: خانواده‌ها باید برای مواجهه با فرزندانی که دچار اعتیاد شدند آموزش ببینند‌.

وی؛ ستاد‌های ساماندهی استان‌های وزارت ورزش و جوانان را یکی از بهترین ظرفیت‌ها برای احصاء آسیب‌های اجتماعی همچون اعتیاد دانست.

معاون وزیر ورزش و جوانان با اشاره به حمایت از تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد در حوزه آسیب‌های اجتماعی گفت: شبکه ملی سلامت اجتماعی در سازمان‌های مردم نهاد تشکیل شده که ظرفیت‌های خوبی برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی است.

یامین پور با اشاره به تشکیل ۱۰۹ خانه جوان در سراسر کشور تصریح کرد: طبق برنامه ۱۰۰ خانه جوان دیگر راه‌اندازی خواهد شد؛ این خانه‌ها محلی برای حضور جوانان بوده و یکی از وظایف این خانه‌ها مقابله با اعتیاد است.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=75045
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر
  • 504 بازدید
  • بدون دیدگاه