دکتر محمد جمالو در پنجاه و هفتمین جلسه کمیته تخصصی توسعه مشارکت های مردمی و سازمان های مردم نهاد ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: هیچ برنامهای در دنیا بدون نگاه تیمی امکانپذیر نیست و به موفقیت نخواهد رسید.
وی افزود: حاکمیت همه ساله هزینه های زیادی را در حوزه مبارزه با موادمخدر انجام می دهد که باید تلاش شود این هزینه ها مدیریت و منسجم شوند.
این مقام مسئول در ستاد از آغاز کمپین ملی «هر ایرانی، سفیر پیشگیری از اعتیاد» تا پایان سال خبر داد و گفت: در دهه فجر، افتتاحیه این کمپین برگزار خواهد شد.
جمالو محوریت این کمپین را پیشگیری از اعتیاد خواند و گفت: تلاش داریم در این کمپین، چه در حوزه پیشگیری و چه درمان و کاهش آسیب، ساختارمدارانه تر عمل نموده تا به نتایج مطلوب برسیم.
گفتنی است در این جلسه؛ نمایندگان وزارتخانه های بهداشت، ورزش، کار و رفاه اجتماعی، علوم، آموزش و پرورش، معاونت امور زنان ریاست جمهوری، بسیج، جمعیت هلال احمر، معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، بهزیستی، تبلیغات اسلامی، کمیته امداد، پلیس مبارزه با موادمخدر ، مدیران عامل سازمان های مردم نهاد کنگره ۶۰، جمعیت همیاران سلامت، تولدی دوباره، معتادان گمنام و چترا حضور داشتند و هر یک از اعضا به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.
کمپین ملی «هر ایرانی، سفیر پیشگیری از اعتیاد» آغاز میشود
معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت های مردمی ستاد مبارزه با موادمخدر از آغاز کمپین ملی «هر ایرانی، سفیر پیشگیری از اعتیاد» در آینده نزدیک خبر داد.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=74993
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر
- 575 بازدید
- بدون دیدگاه