• امروز : چهارشنبه - ۲۷ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 18 - شوال - 1446
  • برابر با : Wednesday - 16 April - 2025
کل پست ها: 73412اخبار امروز : 18
20

مواد مخدر در وقوع جرائم تاثیر مستقیم و غیر مستقیم دارد

  • کد خبر : 74911
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۶
مواد مخدر در وقوع جرائم تاثیر مستقیم و غیر مستقیم دارد
استاندار یزد با بیان اینکه مواد مخدر در وقوع جرائم تاثیر مستقیم و غیر مستقیم دارد گفت: برای حصول نتیجه مطلوب در امر مبارزه با موادمخدر، باید همه مولفه ها به ویژه مولفه پیشگیری تقویت شود.

یزد- دکتر مهران فاطمی در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان بر برگزاری منظم جلسات این شورا جهت رسیدن به فهم مشترک در رویکردهای جدید و حرکت منسجم در پیشبرد اهداف این حوزه تاکید کرد و گفت: صرفا تشکیل جلسات، راهگشا نیست بلکه جلسات نیاز به محتوای علمی، دقیق، کارشناسی و متناسب با زیست بوم فرهنگی و اجتماعی استان یزد با برش های شهرستانی دارند؛ لذا باید کمیته های ذیل شورا جهت جمع بندی نکته نظرات اعضاء و ارائه آن در جلسات شورا فعال شوند.
وی ضمن انتقاد از عدم برگزاری جلسات برخی از کمیته های ذیل شورا و کارگروه های استان اظهارداشت: در این راستا مدیران دستگاه ها باید متناسب با موضوعات کمیته ها، نماینده ای کارشناس و صاحب نظر در آن حوزه را جهت شرکت در کمیته مربوطه معرفی کنند، از طرفی ضرورت دارد جهت غنی سازی هر چه بیشتر محتوای علمی کمیته ها و کارگروه ها از ظرفیت حوزه و دانشگاه نیز استفاده شود.
استاندار یزد همچنین بر تشکیل جلسات شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان ها به موازات شورای هماهنگی استان و حضور نماینده ای از مرکز استان در جلسات شورای شهرستان ها جهت تبیین رویکردها و پیگیری و اجرای یکپارچه و هماهنگ امور این حوزه، تاکید کرد.
فاطمی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به تاثیر مستقیم و غیر مستقیم مواد مخدر در وقوع جرائم در جوامع، خاطرنشان کرد: چرخه مدیریت بحران دارای سه مرحله پیشگیری، مقابله و بازتوانی است که هر یک از این مراحل در قالب یک چرخه و سیستم؛ با مرحله دیگر هم پوشانی داشته و در نهایت با تاثیر متقابل بر یکدیگر هدف نهایی را محقق می کنند.
وی افزود: برای کنترل و مدیریت مباحث مربوط به مواد مخدر نیز این چرخه صدق می کند و برای حصول نتیجه مطلوب، باید همه مولفه ها به ویژه مولفه پیشگیری تقویت شود.
رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان استاندار یزد با اشاره به ضرورت افزایش اعتبارات برای انجام فعالیت های فرهنگی جهت پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر گفت: در این راستا باید ظرفیت های قانونی تامین بودجه از منابع ملی و استانی و دستگاه های مربوطه شناسایی و از آن ها استفاده شود.
فاطمی اضافه کرد: برخی از اقدامات و فعالیت های این حوزه با انجام کارهای مشارکتی توسط دستگاه ها و نهادهای مختلف و بدون اعتبار یا با اعتبار کم قابل تحقق است، همچنین لازم است در این مسیر از ظرفیت دانشگاه ها و پایان نامه های دانشجویی در امر پژوهش مسائل مربوط به این حوزه و گسترش مرزهای دانش اعتیاد استفاده شود.
وی در پایان خطاب به مدیران دستگاه ها عنوان کرد: همه دستگاه ها باید به وظایف و رسالت های خود در امر مبارزه با مواد مخدر آگاه باشند و مصوبات و مکاتبات شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر را با جدیت دنبال کنند.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=74911
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان یزد
  • 353 بازدید
  • بدون دیدگاه