کیش- علی فائقی در گفتگویی با خبرنگاران جزیره کیش با گراميداشت و تبريک روز داشجو به دانشجويان، افزود: به دانشجويان القا نشود که با پايان دوران تحصيل در دانشگاه دوران دانشجويي آنان به پايان رسيده؛ چرا که کسب علم و افزايش آگاهي و بصيرت در مسير جوان مومن و انقلابي پايان نمي يابد.
وي با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) مبني بر اينکه مسلح شدن دانشجويان به سلاح بصيرت از سوء استفاده مجدد از دانشجو و دانشگاه جلوگيري ميكند، اظهار داشت: با توجه به هجوم فرهنگي و جنگ نرمي که امروزه عليه نظام جمهوري اسلامي به راه افتاده است بايد دانشجويان به گونه اي تربيت شوند که بتوانند در خط مقدم مقابله با جنگ نرم با دشمنان و آسیب های فراروی جوانان قرار گيرند.
اين مقام مسئول در ستاد مبارزه با موادمخدر روز دانشجو را مظهر حقيقت جويي، آزاده خواهي و استکبار ستيزي دانست و گفت: ۱۶ آذر نقطه عطف اين آرمان ها براي دانشجويان است.
وی اضافه کرد: دانشجوي آگاه با الهام از سيره سياسي الهي امام امت، نصايح رهبر فرزانه انقلاب و حركت در خط سرخ شهادت، توانسته است دور از هياهوي تبليغاتي دشمنان،استقلال طلبي،آزادي خواهي و استكبار ستيزي خود را حفظ كند.
فائقی با بيان اينکه شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش همواره افتخار همكاري این قشر فرهيخته را به گونه ای فراگیر و تخصصي در برنامه های فرهنگی پیشگیری خود داشته و دارد و اين شورا در حوزه “آموزش همگانی” توانسته با پشتيباني و همراهی و همدلی اين عزيزان، گام هاي بزرگي را در راستای برنامه های پیشگیری از اعتیاد ویژه جوانان در سطح جزیره کیش بردارد.
دبیر شورا در پایان با اشاره به تعبير مقام معظم رهبری از دانشجو، به عنوان جوان طالب علمي که آينده در دست اوست گفت: بايد به آموزش و تربيت دانشجويان توجه جدي شود تا کشور نيز به سوي پيشرفت و آينده اي روشن حرکت کند.
دانشجو مظهر حقيقت جويي، آزاده خواهي و استکبار ستيزي است
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش، دانشجو را مظهر حقيقت جويي، آزاده خواهي و استکبار ستيزي دانست و گفت: بايد به آموزش و تربيت دانشجويان توجه جدي شود تا کشور نيز به سوي پيشرفت و آينده اي روشن حرکت کند.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=74864
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش
- 483 بازدید
- بدون دیدگاه