• امروز : پنج شنبه - ۱۴ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 5 - شوال - 1446
  • برابر با : Thursday - 3 April - 2025
کل پست ها: 73293اخبار امروز : 0
16

رویکرد جهادی پلیس در بازپروری و درمان معتادان متجاهر

  • کد خبر : 74801
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۰ - ۱۹:۳۴
رویکرد جهادی پلیس در بازپروری و درمان معتادان متجاهر
دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه نگهداری و بازپروری معتادان متجاهر جزو وظیفه پلیس نبوده و نیست، گفت: پلیس در نگهداری، بازپروری و درمان معتادان متجاهر رویکردی جهادی داشته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای اسکندر مؤمنی در بازدید از مرکز نگهداری مهر سروش با اشاره راه‌اندازی این مرکز در اواخر سال ۱۳۹۷، افزود: نگهداری و بازپروری معتادان متجاهر جزو وظیفه پلیس نبود و نیست و پلیس تنها وظیفه جمع‌آوری و انتقال این افراد را تا مرکز بازپروری عهده‌دار است و این اقدامات با رویکرد جهادی توسط پلیس صورت می‌گیرد.
وی با بیان اینکه این مرکز ظرفیت نگهداری ۷۵۰ نفر را دارد، یادآور شد: در کوتاه‌مدت ظرفیت دو هزار نفری برای نگهداری و بازپروری معتادان متجاهر در مرکز مهر سروش ایجاد خواهد شد.
این مقام مسئول تصریح کرد: در این مرکز؛ سم‌زدایی، درمان، اقدامات روان‌درمانی و مهارت‌آموزی صورت می‌گیرد.
آقای مومنی خاطرنشان کرد: افراد پذیرش شده در این مرکز بدون وابستگی به هیچگونه مواد کم یا پرخطر دوباره به آغوش خانواده باز خواهند گشت، همچنین تاکنون ارتباط مجدد ۹۰ درصد از مددجویان این مرکز با خانواده‌هایشان برقرار شده است.

ظرفیت مراکز نگهداری معتادان در پایتخت به ۲۵ هزار نفر افزایش خواهد یافت

رئیس ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: ظرفیت نگهداری معتادان از سه هزار و ۶۰۰ نفر به ۱۶ هزار ظرفیت افزایش پیدا کرده و قرار است این ظرفیت به ۲۵ هزار نفر افزایش پیدا کند.
سردار مومنی امروز در بازدید از مرکز بازپروری سروش در کهریزک گفت: در حال حاضر حدود ۱۳ هزار معتاد متجاهر در مراکز بازپروری نگهداری می‌شوند و شهرداری تهران نیز قول داده است ۵ هزار نفر ظرفیت به مراکز اضافه کند.
وی افزود: یکی از دغدغه‌های ما آن است که بتوانیم معتادانی را که در اینجا نگهداری می‌شوند، مهارت بیاموزیم و بتوانیم به لحاظ روحی و روانی آن‌ها را آماده تا تحویل خانواده و جامعه دهیم.
سردار مومنی ادامه داد: البته در بحث نگهداری معتادان و هزینه‌های ساخت مراکز خیرین زحمات زیادی را کشیدند.
وی گفت: امروز نیز سوله جدیدی در مرکز بازپروری سروش که در سال ۹۸ کلنگ آن به زمین زده شده بود، آماده می‌شود که تا یک ماه آینده با ظرفیت نگهداری ۷۵۰ معتاد متجاهر راه اندازی خواهد شد.
سردار مومنی گفت: ۹۰ درصد معتادان به خانواده‌ها تحویل داده می‌شوند و بر اساس مهارتی که یاد گرفته اند امرار معاش خواهند کرد.
وی افزود: دولت به تنهایی توانایی آن را ندارد که ساماندهی معتادان را انجام دهد و مشارکت مردم واجب و ضروری است.
رئیس ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: مرکز سروش به زودی به ظرفیت نگهداری ۲ هزار معتاد متجاهر خواهد رسید و امکان توسعه ظرفیت نیز این مکان دارد.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=74801