مازندران- علی شیرازی در جلسه کمیته مشارکتهای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان بر ضرورت بهره گیری از ظرفیت سمن ها و تشکلهای مردمی تاکید کرد و گفت: امروز مواد مخدر و اعتیاد ریشه بسیاری از جرایم و مشکلات اجتماعی است.
وی تصریح کرد: زمانی جامعه پویا و بالنده است که سالم باشد و سمن ها و گروه های اجتماعی می توانند زمینه های مراقبت و سلامت جامعه را فراهم کنند.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری با اشاره به اینکه در کنار پیشگیری و درمان موضوع حمایت و صیانت از بهبودیافتگان مواد مخدر و آموزش های فنی و حرفه ای آنان و اشتغال هم باید به طور جدی دنبال شود، اظهار داشت: بانکها با ارائه تسهیلات، اداره کل فنی و حرفه ای با ارائه آموزش های مورد نیاز، خیران با کمکها و مشارکتهای مالی و ادارات و نهادها و شرکتها و شهرداریها با ایجاد زمینه اشتغال بهبود یافتگان مواد مخدر به کاهش آسیب های اجتماعی کمک کنند.
شیرازی بر ساماندهی و درمان معتادان متجاهر در استان تاکید کرد و گفت: بیش از ۶۸ درصد جرایم استان به صورت مستقیم و غیر مستقیم ریشه در مواد مخدر دارند و اگر بتوانیم معضل اعتیاد را حل کنیم بسیاری از مشکلات دیگر بر طرف خواهد شد .
وی از اقدامات بسیار خوب انجمن معتادان گمنام استان تقدیر و تشکر کرد وگفت: این انجمن در اوج کرونا با برگزاری جلسات بهبودی تلاش کرد تا زمینه درمان معتادان را فراهم کند و دستگاهها و نهادها هم در استان برای برگزاری جلسات بهبودی انجمن نهایت همکاری را داشته باشند.
شیرازی در پایان از همه اعضای کمیته مشارکتها خواست تا با برنامه ریزی جدی و استفاده از همه ظرفیت ها برای کاهش معضلات و آسیب های حوزه اعتیاد و مواد مخدر تلاش بیشتری کنند.
در این نشست احمد مظفری دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر از تمهید مقدمات برای آموزش ۹۵۰ معتاد بهبودیافته در استان در سال ۱۴۰۰ با مشارکت اداره کل فنی و حرفه ای استان خبر داد و گفت: همه باید تلاش کنیم تا مسیر مشارکت به توانمندی مردم و یادگیری اجتماعی منجر شود.
وی تاکید کرد: اگر دانش اعتیاد، مهارتهای زندگی و اعتماد به نفس ارتقاء یابد این مولفه ها خود زمینه سلامت و مراقبت برای زندگی سالم و شایسته را فراهم خواهد کرد.
قابل ذکر است در این جلسه که مدیران کل امور اجتماعی استانداری و اداره کل فنی و حرفه ای استان و مدیران سازمانهای مردم نهاد فعال در امر مبارزه با مواد مخدر نیز حضور داشتند در راستای تحقق سهم مازندران در آموزش معتادان بهبود یافته بحث و تبادل نظر و تصمیماتی گرفته شد.
سهم ۶۸ درصدی مواد مخدر در وقوع جرایم در مازندران
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران از سهم 68 درصدی مواد مخدر در وقوع جرایم در مازندران خبر داد و خواستار مبارزه فراگیر و همه جانبه با مواد مخدر و آسیب های آن شد.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=74766
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان مازندران
- 366 بازدید
- بدون دیدگاه