باتوجه به تأثير دين و معنويت در بازگشت زندانيان به جامعه و زندگي سالم، امسال ۱۲۵ نفر از زندانيان شهر شيروان، كه اكثر آنها در ارتباط با موادمخدر مي باشند، در زندان مراسم اعتكاف برگزار كردند.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر خراسان شمالي؛ اين مراسم معنوي در راستاي بازديد وزيركشور و دبيركل ستاد مبارزه با موادمخدر در ابتداي سالجاري از زندان شيروان و در پي سخنان ايشان در رابطه با اهميت ارتقاء معنويت در زندان، برگزار گرديد.
در روز پاياني اين مراسم آقاي يزدان پناه رئيس دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان، جناب آقاي صفايي فرماندار شيروان و رئيس زندان شيروان از مراسم اعتكاف كنندگان بازديد كردند.
رئيس زندان شيروان در اين بازديد اعلام كردند بيش از ۸۵% از زندانيان شهرستان شيروان در ارتباط با جرائم موادمخدر ميباشند و امور فرهنگي و روانشناسي براي زندانيان با هماهنگي زندان و شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر انجام مي گيرد.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر خراسان شمالي۹۳٫۲٫۲۸