خراسان رضوی- محمدحسین صالحی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان در این بازدید گفت: هم اکنون بدهی نهادهای مسئول به کمپ های ماده ۱۶ به ۲۸ میلیارد تومان رسیده و برای هر نفر روز نگهداری از معتادان متجاهر در این کمپ ها نیاز به ۳۵ هزار تومان بودجه است. ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور نیز تاکنون ۱۲ میلیارد تومان بودجه برای سال ۱۴۰۰استان خراسان رضوی در نظر گرفته است.
وی در پاسخ به این سوال که به چه دلیل ستاد مبارزه با مواد مخدر برای پرداخت بدهی کمپ ها و کمک به تهیه بودجه لازم اقدام نمی کند، خاطر نشان می کند: ستاد مبارزه با مواد مخدر یکی از دستگاه هایی است که باید منابع را تامین کند، در گذشته اعتبارات ستاد در اختیار خودش بود ولی از ابتدای امسال تمام اعتبارات نیاز به ابلاغ سازمان برنامه و بودجه کشور دارد و این سازمان ۱۰۰ میلیارد تومان تا پایان سال به ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور ابلاغ کرده که برای تمام کشور در حوزه معتادان متجاهر باید هزینه کند و سهم استان خراسان تا پایان سال فقط ۱۲ میلیارد تومان است. وی ادامه داد: اگر ما می خواستیم بر اساس بودجه ۱۲ میلیاردی عمل کنیم باید ماه اول کمپ های ماده ۱۶ را تعطیل یا صرفا هزار معتاد متجاهر را جمع آوری می کردیم. در این صورت وضعیت حادتری داشتیم.
دبیر شورا بیان کرد: میزان تخصیص اعتبارات در شش ماه اول سال ۲۸ درصد بود اما ستاد نزدیک به ۱۰۰ درصد سهم استان را برای حل مشکل اختصاص داده است. از طرفی تمام این مبلغ را که نباید ستاد مبارزه با مواد مخدر تامین کند بلکه برای این کار نیاز به همکاری دیگر بخش هاست.
صالحی گفت: هم اکنون نگرانی هایی وجود دارد اما طبق وعده استاندار خراسان رضوی جلسه ای برای تعیین سهم دستگاه های استانی برگزار می شود و در ادامه برای تامین اعتبار به سراغ دستگاه های ملی می رویم. به احتمال زیاد این جلسات از هفته آینده شروع می شود. پیش بینی ما این است که ما می توانیم بودجه لازم را برای جمع آوری حداکثری معتادان متجاهر در دستور کار قرار دهیم.
وی در پاسخ به این سوال که چرا با وجود تمام اقدامات هنوز معضل کارتن خوابی و معتادان متجاهر وجود دارد؟ اظهار می کند: براساس آمار سال گذشته ۹ هزار معتاد متجاهر در استان که از این تعداد ۷ هزار نفر در مشهدمقدس حضور دارند و ساماندهی این تعداد نیاز به همراهی همه دستگاه ها دارد. در مدت یک سال از ۱۸۰۰ معتاد حاضر در کمپ های ترک اعتیاد به جمع آوری ۵ هزار معتاد رسیده ایم و البته این موضوع را باید در نظر گرفت که ۷۰۰ نفر از ظرفیت مکانی را برای رعایت پروتکل های بهداشتی در دوران کرونا و دلایل متعدد دیگر از دست دادیم.
دبیر شورا تصریح کرد: فرمانداری مشهد موظف به تامین مکان است و ما آمادگی تجهیز مکان را داریم.
صالحی به لزوم اصلاح قوانین سهم آسیب های اجتماعی اشاره کرد و گفت: سهم آسیب های اجتماعی در بودجه کشور باید افزایش یابد و همچنین در ادامه سهم حوزه اعتیاد به عنوان اولویت و مهمترین آسیب اجتماعی از سر جمع اعتبارات آسیب های اجتماعی باید بیشتر شود. برای اصلاح این قانون تا امروز چند بار با نمایندگان مشهد در مجلس شورای اسلامی جلساتی داشته ام تا کمک کنند این موضوع در مجلس شورای اسلامی به نتیجه برسد.
بازدید شبانه مسئولین خراسان رضوی از محل پاتوق های معتادان متجاهر
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی، مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی، جانشین معاون دادستان عمومی و انقلاب مشهد و مشاور اجتماعی شهردار مشهد از محل تجمع کارتن خواب ها و معتادان متجاهر در مشهد به مدت 4 ساعت بازدید کردند.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=74439
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان خراسان رضوی
- 604 بازدید
- بدون دیدگاه