معاون سياسي اجتماعي استاندار سيستان و بلوچستان گفت: يكي از عواملي كه باعث ميشود جوانان و نوجوانان به اعتياد رو بياورند دور شدن از خدا و اعتقادات مذهبي است كه در اين راستا ميتوان از ظرفيت گروههاي مرجع همچون روحانيون اهل سنت و تشيع استفاده كرد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان سيستان و بلوچستان؛ علياصغر جمشيدنژاد در جلسه كميته سازمان هاي مردمنهاد اين شورا كه به رياست وي برگزار شد، گفت: در اين رابطه لازم است تا اطلاعات كافي و انتظارات مسئولان ، به آنان ابلاغ تا آنها بتوانند آگاهي هاي لازم را در خصوص مضرات مصرف مواد مخدر به خانواده ها ارائه كنند.
وي افزود: هيچ مدل علمي و جهاني و هيچ دولتي وجود ندارد كه بتواند به تنهايي معضل قاچاق مواد مخدر و درمان معتادين را حل كند.
معاون سياسي اجتماعي استاندار اضافه كرد: مردم ، دولت و سازمانهاي مردم نهاد اعضاي مثلثي هستند كه ميتوانند با همكاري هم اين معضل را ريشه كن كنند.
جمشيدنژاد همچنين گفت: آموزش و پرورش و دانشگاهها نقش موثر و ريشهاي در بحث مبارزه با مواد مخدر دارند كه با برنامهريزي منسجم به خوبي ميتوان از اين ظرفيت ها استفاده كرد.
همچنين محمدحسين اشرفي دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان در اين جلسه گفت: يكي از اولويتهاي ستاد مبارزه با مواد مخدر در سال ۹۳ مبتني بر فرمايشات مقام معظم رهبري، استاندارد سازي فعاليت سازمانهاي مردم نهاد و راهاندازي شبكه ملي سمن هاي فعال در حوزه مبارزه با مواد مخدر ست.
وي از تشكل هاي مردمي بعنوان پل ارتباطي بين دولت و مردم ياد كرد و افزود: توسعه و توانمندسازي سازمانهاي مردم نهاد يكي از برنامههاي سالجاري شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان ميباشد.
اشرفي اضافه كرد: در همين راستا سال گذشته ۲ كارگاه آموزشي ويژه مديران سمن ها برگزار شد و همچنين در ۶ ماهه امسال نيز ۴ كارگاه ديگر با موضوعات مختلف در حوزه پيشگيري و درمان برگزار ميشود.
در ادامه اين نشست چند نفر از مديران سازمانهاي مردم نهاد به بيان فعاليتها و برخي مسائل و مشكلات پرداختند. گفتني است؛ تعداد ۳۹ تشكل و سازمان مردم نهاد در حوزه هاي درمان، فرهنگي و پيشگيري از اعتياد و سوء مصرف مواد مخدر در سطح استان سيستان و بلوچستان فعاليت دارند.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان سيستان و بلوچستان۹۳٫۲٫۲۷