• امروز : جمعه - ۱۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 12 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل پست ها: 73592اخبار امروز : 0
17
استاندار خراسان رضوی:

برای افزایش جمع‌آوری و اسکان معتادان متجاهر مکان‌یابی شود

  • کد خبر : 74187
  • ۱۸ آبان ۱۴۰۰ - ۹:۲۷
برای افزایش جمع‌آوری و اسکان معتادان متجاهر مکان‌یابی شود
استاندار خراسان رضوی گفت: برای افزایش جمع‌آوری معتادان متجاهر باید ظرفیت‌سازی و مکان‌یابی در دستور کار قرار گیرد.

یعقوبعلی نظری در جلسه شورای هماهنگی مبازره با مواد مخدر استان که در دفتر استاندار برگزار شد، اظهار کرد: برای ساماندهی موضوع معتادین متجاهر باید از همه ظرفیت‌ها استفاده شود و همه اعضای شورا به اندازه خود سهمی در این موضوع داشته باشند.

استاندار خراسان رضوی افزود: در مراکز نگهداری معتادین متجاهر باید به دلیل بیماری کرونا ملاحظات بهداشتی رعایت شود.

وی ادامه داد: در شرایط موجود نباید اجازه بدهیم که معتادین متجاهر در سطح شهر پراکنده باشند و در جمع آوری‌ها هم به عنوان یک مصوبه شورا اولویت باید با بانوان باشد.

استاندار خراسان رضوی با توجه به نیاز عموم مردم به ورزش کردن، بیان کرد: تا پایان سال باید برای مکان‌های ورزشی که به منظور ساماندهی معتادین متجاهر فعالیت می‌کنند، جایگزین تعیین شود.

وی اضافه کرد: طرح توانمندسازی معتادین متجاهر بعد از آماده شدن و تایید نهایی برای گرفتن تصمیمات مقتضی در اختیار شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان قرار گیرد.

سرانه پایین آموزشی مشهد زیبنده شهر امام رضا(ع) نیست

نظری همچنین در بیست و سومین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان که در استانداری برگزار شد، اظهار کرد: خیرین مدرسه ساز باید ساخت مدرسه را به عنوان یک باقیات و صالحات بسیار ارزشمند، نظر خاص خدای متعال نسبت به خودشان قلمداد کنند.

وی با بیان اینکه خیرین مدرسه ساز سرمایه خود را در مسیر تربیت انسان‌ها هزینه می‌کنند، خطاب به آن‌ها افزود: این خیرات و برکات شما برای مردم منجر به خیر برای شما هم خواهد شد.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به وضع نامناسب فضای آموزشی استان نسبت به استانداردها، عنوان کرد: این آمارها حتی در شهر مشهد نصف میانگین استان است و این برای شهر امام رضا(ع) زیبنده نیست، لذا در این راستا یک اقدام جهادی دیگر لازم است.

به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، نظری خاطرنشان کرد: باید بعد از احصای نیازمندی‌های آموزشی حاشیه شهر مشهد توسط آموزش و پرورش برنامه مشخصی برای ارتقای سرانه‌های آموزشی داشته باشیم.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=74187