کیش- علی فائقی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره ۳۶ هزار شهید دانش آموز گفت: فرهنگ بسیجی جوانان و نوجوانان در طول هشت سال دفاع مقدس، توطئه های استکبار جهانی را خنثی کرده و آنها را در از بین بردن ارزش های نظام مقدس جمهوری اسلامی ناکام گذاشته است.
وی تصریح کرد: بسیج نمادی از وحدت برادری و انسجام ملی است و نیرویی است که هدفی جز آبادانی و عزت ایران تا رسیدن به قله های اقتدار ندارد .
دبیر شورا تأکید کرد: بسیج تنها یک نهاد نظامی نیست که فقط در زمان جنگ و برای دفاع از کیان نظام مقدس جمهوری اسلامی بتوان از آن بهره برد بلکه بسیج تفکر والایی است که در لایه های مختلف جامعه حضور داشته و کارآمدی خود را در تمامی عرصه های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی نمایان ساخته است.
فائقی در ادامه با بیان این مطلب که در عرصه مبارزه با جنگ نرم نیز باید بسیج وارد میدان شود افزود: بسیج به عنوان یک عامل پیشگیرانه در کشور تأسیس شده است که با ورود در عرصه های مختلف علمی، نظامی و فرهنگی در طول عمر این انقلاب توانسته است کارنامه پر باری را از خود به جا بگذارد و در عرصه پیشگیری از آسیب های اجتماعی بویژه اعتیاد نیز می تواند تاثیرگذار باشد.
وی؛ معضل اعتیاد را از دغدغه های مهم مسئولان نظام بویژه مقام معظم رهبری دانسته و گفت: معضل اعتیاد به مواد مخدر، بلای خانمان سوزی است که جوامع بشری را در چنگال مرگ آور خویش گرفتار ساخته است.
دبیر شورا در پایان از دانش آموزان بسیجی خواست در راه پیشگیری از اعتیاد فعال باشند و در این خصوص اضافه کرد: بسیج دانشآموزی باید همچنان با قدرت در عرصههای مختلف فرهنگی و پیشگیری حضور داشته باشد و وظایف خود را انجام دهد.
نقش بسیج در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش گفت: بسیج در عرصه پیشگیری از آسیب های اجتماعی بویژه اعتیاد نیز می تواند تاثیرگذار باشد.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=74077
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان هرمزگان -کیش
- 545 بازدید
- بدون دیدگاه