• امروز : جمعه - ۱۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 12 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل پست ها: 73592اخبار امروز : 0
4

کشف ۵ تن مواد مخدر در اصفهان

  • کد خبر : 7394
  • ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۴:۲۱

استاندار اصفهان گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۵ تن مواد مخدر در استان کشف شده که این مقدار در مقایسه با دوره قبل ۶۵ درصد افزایش داشته است. به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان به نقل از روابط عمومی استانداری اصفهان، رسول زرگرپور در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان که با حضور […]

استاندار اصفهان گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۵ تن مواد مخدر در استان کشف شده که این مقدار در مقایسه با دوره قبل ۶۵ درصد افزایش داشته است.

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان به نقل از روابط عمومی استانداری اصفهان، رسول زرگرپور در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان که با حضور علیرضا جزینی قائم‌مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر و همچنین بابک دین‌پرست معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر برگزار شد، اظهار کرد: شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر یکی از اصلی‌ترین شوراهای استان در پیشگیری و مقابله با ترویج مواد مخدر در استان است.

وی با بیان اینکه در این جلسه سیاست‌های کلان ستاد در سال ۹۳ اعلام شد، افزود: در دولت یازدهم سیاست‌های جدیدی در خصوص مبارزه با مواد مخدر مطرح شده است.

استاندار اصفهان تصریح کرد: در دولت تدبیر و امید جایگاه اداری ستاد مبارزه با مواد مخدر ارتقاء یافته است که این امر می‌تواند در پیشبرد امور مؤثر باشد.

زرگرپور با بیان اینکه رویکرد اعلام شده از سوی دولت در مبارزه با مواد مخدر پیشگیرانه – اجتماعی است، افزود: آگاه‌سازی، اعتماد‌سازی و جلب مشارکت مردم در ارتباط با این بلای خانمانسوز مبنای این رویکرد است.

استاندار اصفهان تصریح کرد: در رویکرد جدید تلاش شده است که کارها به صورت علمی و کارشناسانه صورت پذیرد و استفاده از پژوهش‌های دانشگاهی و نظرات اساتید دانشگاه مدنظر قرار گیرد.

وی با اشاره به افزایش تعداد کمیته‌های شورای مبارزه با مواد مخدر تصریح کرد: با توجه به مشکلات پیش آمده در خصوص اعتیاد در زنان و نبود کمیته‌ای در این خصوص در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر، کمیته مربوط به بانوان نیز به این شورا اضافه شده است.

زرگرپور یادآور شد: برنامه یکساله ارائه شده از سوی شورای مبارزه با مواد مخدر استان به تصویب رسیده است و با توجه به اعتبارات و کمک‌های کشوری این برنامه‌ها اجرا می‌شود.

استاندار اصفهان با بیان اینکه از ابتدای سال ۹۳، ۵ تن مواد مخدر در استان کشف شده است، اضافه کرد: این مقدار در مقایسه با دوره قبل ۶۵ درصد افزایش داشته است.

زرگرپور خاطرنشان کرد: این افزایش از یک طرف نشان دهنده‌ عزم جدی برای مبارزه با مواد مخدر در استان است و از طرف دیگر نشانگر تلاش باندها و مافیای مواد مخدر برای عبور این موارد از استان است.

استاندار اصفهان از همه فرمانداران و مدیران‌کل استان خواست که با حضور جدی‌تر در جلسات شورای مواد مخدر استان و شهرستان‌ها این برنامه‌ها را با جدیت پیگیری کرده و نظارت بیشتری بر اجرای مصوبات داشته باشند.

قائم‌مقام دبیر‌کل ستاد مبارزه با مواد مخدر نیز در حاشیه‌ این جلسه گفت: رویکرد اجتماعی مورد توجه دولت در حوزه‌ مبارزه با مواد مخدر قرار گرفته است و تلاش کرده‌ایم با افزایش ارتباط با سازمان‌ها این رویکرد را تقویت کنیم.

علیرضا جزینی با تاکید بر اینکه نقش اساسی در این رویکرد را مردم ایفا می‌کنند، افزود: با اتکا به مردم می‌توانیم در جهت مبارزه با مواد مخدر گام‌های اساسی برداریم.

قائم‌مقام دبیر‌کل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه در استان اصفهان در خصوص مبارزه با مواد مخدر اقدامات خوبی صورت گرفته است، افزود: با همکاری مردم متدین اصفهان، شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان می‌تواند در جهت مبارزه با این بلای خانمانسوز اقدامات مؤثرتری را به انجام برساند.

منبع خبر: فارس ۹۳٫۲٫۲۶

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=7394

برچسب ها

نوشته های مشابه