قائم مقام دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بيان اينكه جلب مشاركت مردم در امر مبارزه با موادمخدر نيازمند اعتمادسازي است گفت: براي رسيدگي به گزارشهاي مردمي در حوزه مبارزه با موادمخدر توسط سازمانهاي عضو ستاد، گام اول جلب مشاركت مردم در اجتماعي كردن مبارزه است.
عليرضا جزيني در گفتوگو با روابط عمومي ستاد مبارزه با موادمخدر با تاكيد بر رويكرد اجتماعي كردن مبارزه با موادمخدر گفت: اين موضوع با هدف جلب مشاركت مردم تببين شده و با توجه به اينكه يكي از مباني جلب مشاركت در موضوعات اجتماعي اعتماد سازي است بايد فرآيند اقدامات به گونهاي برنامهريزي شود كه زمينه اعتماد سازي در بين اقشار مختلف جامعه افزايش پيدا كند.
وي افزود: محور اول اعتماد سازي در اين موضوع، رسيدگي به گزارشهاي مردمي در حوزه مبارزه با موادمخدر توسط سازمانهاي عضو ستاد است. همچنين بايد چهره شهر را از معتادان و توزيع كنندگان خرد پاك كنيم كه به نظر مي رسد اين عوامل از موانع اعتمادسازي در امر مبارزه با موادمخدر هستند كه با رفع اين موانع ميتوان در راستاي افزايش مشاركت مردم گام برداشت.
قائم مقام دبيركل ستاد مبارزه با موادمخدر تصريح كرد: ستاد در اين راستا اقدامات زيادي را انجام داده كه راه اندازي مراكز اقامتي ميان مدت و مراكز ماده ۱۶ از جمله اين اقدامات مهم است، همچنين افزايش فعاليت سازمانهاي مردمنهاد به عنوان اقدام مهم ديگري در دستور كار قرار گرفته است هرچند كه تعداد اين سمنها نسبت به سال گذشته افزايش ۵۳ درصدي داشته اما كافي نيست و امر مبارزه با مواد مخدر را كه امري ملي و بينالمللي است نمي توان در محدوده ۱۸۰۰ سازمان مردمنهاد ديد.
جزيني با تاكيد بر اينكه تقويت سازمانها همچنان در دستور كار ستاد مبارزه با مواد مخدر قرار دارد، گفت: اميدواريم بتوانيم بيشترين اقدامات را با محوريت اين سازمانها برنامهريزي كنيم.
منبع خبر: روابط عمومي ستاد مبارزه با موادمخدر۹۳٫۲٫۲۵