• امروز : دوشنبه - ۱ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 23 - شوال - 1446
  • برابر با : Monday - 21 April - 2025
کل پست ها: 73441اخبار امروز : 0
22

برگزاری اختتامیه دهمین جشنواره دانش آموزی نوجوان سالم در استان مرکزی

  • کد خبر : 73689
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۰ - ۸:۵۲
برگزاری اختتامیه دهمین جشنواره دانش آموزی نوجوان سالم در استان مرکزی
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مرکزی از برگزاری اختتامیه دهمین جشنواره دانش آموزی نوجوان سالم به صورت مجازی در استان خبر داد.

مرکزی- احمد ملک حسینی در دهمین جشنواره دانش آموزی نوجوان سالم که به صورت مجازی با شهرستان های استان، در اداره کل آموزش و پرورش استان برگزار شد، گفت: جشنواره نوجوان سالم ظرفیت بسیار خوبی در جهت به نمایش گذاشتن هنر دانش آموزان، اولیا و کارکنان آموزش و پرورش در جهت عوارض و خطرات مصرف مواد مخدر است.
وی افزود: دانش آموزان به عنوان سرمایه های اجتماع نقش مهم و مؤثری در جامعه دارند که از این رو باید در جهت مصون سازی آنان از اعتیاد به مواد مخدر و سایر آسیب های اجتماعی تلاش نماییم و جشنواره نوجوان سالم ظرفیت مناسبی در این راستا فراهم می سازد.
دبیر شورا گفت: در این طرح که چندین سال توسط آموزش و پرورش درحال اجرا می باشد گروه های هدف با اقداماتی که در راستای تولید اثر می نمایند، باعث افزایش آگاهی و اطلاعات درخصوص مواد مخدر، روان گردان ها و عوارض ناشی از آن نیز می شوند.
ملک حسینی ضمن تشکر از تمامی عوامل آموزش و پرورش درجهت آگاه رسانی جشنواره و تمامی شرکت کنندگان گفت: امید است این طرح در سال جاری و سال های آینده نیز با برنامه ریزی و اطلاع رسانی بیشتر اجرا شود و شاهد شرکت دانش آموزان بیشتری باشیم.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=73689
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان مرکزی
  • 408 بازدید
  • بدون دیدگاه