• امروز : پنج شنبه - ۱۲ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 8 - محرم - 1447
  • برابر با : Thursday - 3 July - 2025
کل پست ها: 74021اخبار امروز : 0
6

افزايش فرآيندهاي نظارتي برخوابگاه‌هاي دانشجويي براي جلوگيري از شيوع اعتياد

  • کد خبر : 7352
  • ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۶:۲۶

معاون فرهنگي وزير علوم تحقيقات و فناوري از افزايش فرآيندهاي نظارتي بر خوابگاه‌هاي دانشجويي براي جلوگيري از شيوع اعتياد خبر داد و گفت: در اين راستا آيين نامه‌هاي جديدي در دستور كار قرار دارد كه براساس آن برنامه‌هاي يك خوابگاه قبل از شكل‌گيري بايد تعريف و پيش‌بيني شود.سيد ضيا هاشمي در گفت‌وگو با روابط عمومي […]

معاون فرهنگي وزير علوم تحقيقات و فناوري از افزايش فرآيندهاي نظارتي بر خوابگاه‌هاي دانشجويي براي جلوگيري از شيوع اعتياد خبر داد و گفت: در اين راستا آيين نامه‌هاي جديدي در دستور كار قرار دارد كه براساس آن برنامه‌هاي يك خوابگاه قبل از شكل‌گيري بايد تعريف و پيش‌بيني شود.

سيد ضيا هاشمي در گفت‌وگو با روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به اقدامات وزارت علوم و راهكارهاي اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر با بيان اينكه بحث مبارزه با مواد مخدر در صورتي كه به دغدغه اجتماعي در بين خانواده‌ها و عموم جامعه تبديل نشود موفق نخواهد شد، گفت: بايد به گونه‌اي برنامه‌ها تببين شود كه مردم تصور نكنند امر مبارزه با مواد مخدر تنها وظيفه دولت است بلكه آنها نيز در اين امر مشاركت داشته باشند.

وي با اشاره به مشاركت مردم در امر درمان اعتياد افزود: در حوزه پيشگيري بايد اقدامات و برنامه‌ها تقويت شود كه در اين راستا معاونت فرهنگي و دانشجويي وزارت علوم جشنواره‌هاي مستمري را با محوريت پيشگيري، مشاوره و تحقيق و پژوهش ويژه دانشجويان برگزار مي كند.

معاون فرهنگي وزير علوم تحقيقات و فناوري با تاكيد بر اينكه با جرات و شجاعت به امر مبارزه با مواد مخدر پرداخت اظهار كرد: بحث اعتياد نبايد به عنوان تابويي در جامعه تصور شود كه هر نوع بحث و گفت وگو درباره آن ممنوع باشد بلكه بايد گفتگوهايي در اين زمينه براي معتادان و افراد در معرض خطر انجام شود و واقعيت اين افراد نه به تاييد كه به رسميت شناخته شود تا توان با تدوين و تببين راهكارهاي مناسب نسبت به حل اين مساله اقدام كرد.

هاشمي در ادامه درباره نگراني‌هايي كه در خصوص منازل مجردي دانشجويان و گرايش به سمت اعتياد اين قشر وجود دارد و اقدامات وزارت علوم براي توسعه خوابگاهاي دانشجويي تحت نظارت گفت: وزارت علوم در حوزه دانشجويي اقداماتي را در دستور كار دارد و اخيرا در شوراي عالي انقلاب فرهنگي و شوراي اسلامي شدن دانشگاه‌ها، همكاران در سازمان دانشجويي گزارش‌هايي را ارائه كرده و از دستگاه‌ها مطالبه كرده‌اند كه نسبت به اين موضوع توجه ويژه داشته باشند.

معاون فرهنگي وزير علوم تحقيقات و فناوري خاطرنشان كرد: بر همين اساس فرآيندهاي نظارتي و هدايتي را در حوزه خوابگاه‌هاي رسمي و غير رسمي بايد تقويت كنيم كه در اين راستا آيين نامه‌هاي جديدي در دستور كار قرار دارد كه براساس آن برنامه‌هاي يك خوابگاه قبل از شكل‌گيري بايد تعريف و پيش‌بيني شود و ضمن آموزش مسوولين و دست‌اندركاران خوابگاه‌ها بايد از دانشجويان ساكن در خوابگاه‌ها نيز مشاركت‌جويي شود تا بتوان از ترويج اعتياد در اين فضاي دانشجويي جلوگيري كرد.

منبع خبر: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۳٫۲٫۲۴ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=7352

برچسب ها