قزوین- پرسنل شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان قزوین با حضور در گلزارشهدای شهر تاکستان ضمن غبارروبی مزار شهدا با اهدء گل از جانفشانی شهدای دفاع مقدس و مبارزه با مواد مخدر شهرستان قدر دانی کردند.
علی رحمانی، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان قزوین در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس بر لزوم زنده نگه داشتن و تداوم راه آنان که با رشادت، ایثار و از جان گذشتگی بدست آمده است، تاکید کرد.
وی افزود: همه ما باید همواره به یاد شهیدان دفاع مقدس بوده و قدردان خانواده صبور و معظم شهدا باشیم.
دبیر شورا گفت: فرهنگ ایثار واز خود گذشتگی در دوران دفاع مقدس از شاخصه های رزمندگان بود و توانستند با ایمان و عزم راسخ در برابر دشمن بعثی و ایادی استکبار جهانی با قدرت مبارزه و از خاک میهن اسلامی دفاع کنند.
گفتنی است؛ کارکنان شورا در این مراسم بر مزار شهید راه مبارزه با مواد مخدر شهرستان شهید سرافراز حسین طاهر خانی نیز حاضر شدند و با اهداء گل ادای احترامم کردند.
غبار روبی مزار شهدای مبارزه با مواد مخدر شهرستان تاکستان
با غبار روبی و اهداء گل، از شهدای دفاع مقدس و شهدای راه مبارزه با مواد مخدر شهرستان تاکستان تجلیل شد.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=73432
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان قزوین
- 510 بازدید
- بدون دیدگاه