• امروز : جمعه - ۱۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 12 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل پست ها: 73592اخبار امروز : 0
8

نقش مؤثر خانواده‌های کهگیلویه و بویراحمدی در مقابله با کاهش مصرف مواد مخدر

  • کد خبر : 7334
  • ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۵:۳۴

استاندار کهگیلویه و بویراحمد، نقش خانواده‌ها و نهادهای اجتماعی را در مقابله با تمایل افراد به مواد مخدر را مؤثر عنوان کرد و گفت: امیدواریم با همت والای مسئولان و نقش‌آفرینی خانواده‌ها، میزان مصرف مواد مخدر در استان را کاهش دهیم. به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، سید موسی خادمی ظهر امروز در نشست شورای […]

استاندار کهگیلویه و بویراحمد، نقش خانواده‌ها و نهادهای اجتماعی را در مقابله با تمایل افراد به مواد مخدر را مؤثر عنوان کرد و گفت: امیدواریم با همت والای مسئولان و نقش‌آفرینی خانواده‌ها، میزان مصرف مواد مخدر در استان را کاهش دهیم.

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، سید موسی خادمی ظهر امروز در نشست شورای مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه و بویراحمد به نقش‌آفرینی خانواده‌ها در کاهش تمایلات فرزندان به مصرف مواد مخدر اشاره کرد و گفت: خانواده‌ها و نهادهای اجتماعی نقشی موثر در مبارزه با تولید، عرضه و مصرف مواد مخدر در جامعه دارند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر اینکه مواد مخدر در تمامی حوزه‌ها اجتماعی، خانوادگی، فرهنگی و … جامعه را تهدید می‌کند و باید آحاد جامعه را آگاه و هوشیار سازیم که در دامان این مواد خانمان‌سوز نیفتند، گفت: تولید، عرضه و مصرف مواد مخدر از آسیب‌های جدی اجتماعی است که هم‌اکنون جامعه با آن دست و پنجه نرم می‌کند.

خادمی با اشاره به اینکه مواد مخدر همواره بر جامعه ما سایه افکنده است و هر لحظه خانه و خانواده و جوانان برومند این سرزمین را تهدید می‌کند، گفت: گروه‌های مختلف اجتماعی و فرهنگی، اقشار گوناگون،سازمان‌های مردم نهاد، نهادهای فرهنگی و اجتماعی به میدان آیند و مضرات مواد مخدر در جامعه را بیان کنند.

نماینده ارشد دولت در کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه تنها دستگاه‌های نظامی و انتظامی نمی‌تواند با تولید، عرضه و مصرف مواد مخدر در جامعه مبارزه کند، گفت: نهادهای دیگر اعم از فرهنگی و غیر فرهنگی، نهادها، تشکل‌ها و تمام کسانی که دستی بر آتش دارند به میدان آیند و جامعه را با مضرات این مواد خانمان‌سوز آگاه کنند تا شاید تمایل به سمت این مواد نیز کاهش یابد.

وی با بیان اینکه تهدید و گرایش به مصرف مواد مخدر در کهگیلویه و بویراحمد به نسبت برخی استان‌ها کمتر است اما با این وجود این آسیب اجتماعی استان را تهدید می‌کند و باید تمامی مسئولان و آحاد مردم آگاه و هوشیار باشند، گفت: بدون شک در صورت استفاده افراد از مواد مخدر کانون‌های خانواده از هم می‌پاشد و این امر نیز باعث بروز آسیب‌های بعدی می‌شود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد، نقش خانواده‌ها و نهادهای اجتماعی در مقابله با تمایل افراد به مواد مخدر را مؤثر عنوان کرد و گفت: امیدواریم با همت والای مسئولان و نقش‌آفرینی خانواده‌های کهگیلویه و بویراحمدی همین میزان مصرف مواد مخدر در استان کاهش یابد.

در این نشست با اشاره به اینکه از اوایل سال ۹۲ تاکنون نزدیک به ۱۰ نفر از توزیع کنندگان مواد مخدر کهگیلویه و بویراحمدی در عملیات نیروهای انتظامی به هلاکت رسیدند، گفت: خوشبختانه نیروی انتظامی بر اساس وظیفه ذاتی و قانون خود همواره با هوشیاری و اقتدار کامل در مقابل متخلفان ایستادگی می‌کند و با آن‌ها بر اساس قانون برخورد می‌شود.

سرهنگ غلامعباس غلامزاده، فرمانده انتظامی کهگیلویه و بویراحمد، افراد معتاد را جزو بیشترین سارقان دستگیر شده وسایل درون خودرو در این استان عنوان کرد و گفت: تاکنون هفت هزار معتاد در استان شناسایی شده که به منظور کاهش آسیب‌ها راه‌اندازی مراکز بازنگری درمان نیز ضروری است.

منبع خبر: فارس ۹۳٫۲٫۲۱

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=7334

برچسب ها