• امروز : دوشنبه - ۱۶ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 12 - محرم - 1447
  • برابر با : Monday - 7 July - 2025
کل پست ها: 74021اخبار امروز : 0
15

تقدیر از فعالان برنامه های پیشگیری از اعتیاد استان خراسان رضوی

  • کد خبر : 73276
  • ۲۴ شهریور ۱۴۰۰ - ۹:۳۴
تقدیر از فعالان برنامه های پیشگیری از اعتیاد استان خراسان رضوی
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی گفت: پیشگیری از اعتیاد افراد سالم و در معرض خطر و اجرای طرح یاریگران زندگی با اقدامات فراگیر پیشگیرانه برای اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر از اولویت های ستاد مبارزه با مواد مخدر است.

محمدحسین صالحی در مراسم تقدیر از فعالان برنامه های پیشگیری از اعتیاد استان خراسان رضوی؛ پیشگیری از اعتیاد را نخستین اولویت ستاد مبارزه با مواد مخدر دانست و بیان کرد: رویکرد پیشگیری اولیه از اعتیاد به منظور افزایش دانش، ارتقاء توانمندی‏های و ایمن سازی در لایه‏های مختلف جامعه جزء اولین اولویت راهبردی ستاد مبارزه با مواد مخدر می‏ باشد و در استان نیز برنامه های پیشگیرانه توسط کمیته فرهنگی پیشگیری اجرا می شود.
دبیر شورا تاکید کرد: به منظور تقویت گفتمان سازی اجتماعی و مردمی شدن امر مبارزه با بهره‏ گیری از ظرفیت سازمان مردم‏ نهاد در عرصه‏ های پیشگیری، و همچنین بهره ‏گیری از سفیران پیشگیری از اعتیاد نیز در دستور کار این شورا می باشد.
وی در ادامه افزود: با توجه به تصویب و ابلاغ برنامه تحول راهبردی مبارزه با مواد مخدر در سال ۱۴۰۰و همچنین طرح یاریگران زندگی، از زحمات تعدادی از مدیران کل، کارشناسان و اعضای کمیته فرهنگی و پیشگیری استان و همچنین فرمانداران و رؤسای شوراهای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستانها که در اجرای برنامه های پیشگیری اولیه از اعتیاد فعال بوده اند، سپاسگزاری و قدردانی شد.
دبیر شورا با بیان این که پیشگیری اولویت همه برنامه‌های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر است گفت: شیوع اعتیاد در خراسان رضوی ۲.۷ درصد است و از این جهت حوزه پیشگیری به عنوان یکی از مهم‌ترین حوزه‌های ما تلقی می‌شود. در حوزه پیشگیری از اعتیاد در کانون های هدف برنامه داریم که در فضای واقعی یا مجازی برنامه‌ها را انجام خواهیم داد که با توجه به شرایط کنونی استان به لحاظ شیوع بیماری کرونا، فعالیت های پیشگیرانه با بهره گیری از ظرفیت و قابلیت های فضای مجازی در سطح استان گسترش می یابد.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=73276
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان خراسان رضوی
  • 339 بازدید
  • بدون دیدگاه