• امروز : جمعه - ۱۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 12 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل پست ها: 73592اخبار امروز : 0
16

لزوم افزایش آگاهی نسبت به پیامدهای اعتیاد در فضای مجازی

  • کد خبر : 73232
  • ۲۳ شهریور ۱۴۰۰ - ۹:۰۶
لزوم افزایش آگاهی نسبت به پیامدهای اعتیاد در فضای مجازی
کارشناس فرهنگی پیشگیری شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کردستان گفت: آگاهی‌ها نسبت به خطرات و پیامدهای اعتیاد به موادمخدر باید در فضای مجازی افزایش یابد.

کردستان- محمد سلیم کریمی در نشست هم اندیشی سازمان های مردم نهاد حوزه مبارزه با موادمخدر در سطح استان گفت: دنیای امروز عصر ارتباطات است و به تبع آن فضای مجازی در این چند ساله رشد چشم گیری داشته است.

وی افزود: به واسطه این ظرفیت، بسیاری از کسب و کارها شکل گرفته و یکی از مزیت های این فضا نیز همین نکته است؛ اما استفاده از این فضا، یک سری معایب با خود به همراه دارد که بیشتر دامن نوجوانان و جوانان امروزی را میگیرد؛ به عنوان مثال در حوزه اعتیاد، مافیای مواد مخدر بخوبی می داند که از این طریق میتواند بازار خوبی را برای عرضه مواد داشته باشد و این میتواند زنگ خطری جدی برای خانواده ها باشد که نظارت و توجه بیشتری بر رفتار فرزندان خود داشته باشند.

این کارشناس شورا ادامه داد: باید به صورت مستمر بر فرهنگ سازی جامعه در این حوزه کار کرد و کلاس های آموزشی و سبک های مهم فرزند پروری را به خانواده ها آموزش داد و با حربه آنان مقابله کرد و نگذاشت که قاچاقچیان و دشمنان این مرز و بوم به اهداف پلید خود دست یابند.

کریمی با بیان اینکه آگاهی‌ها نسبت به خطرات و پیامدهای اعتیاد به موادمخدر باید در فضای مجازی افزایش یابد؛ گفت: خانواده ها باید بر آموزش بیشتر فرزندان جهت استفاده بهینه از فضای مجازی قبل از شروع مدارس تاکید داشته باشند و در مرحله اول، سواد رسانه‌ای خود را افزایش دهند تا بتوانند به صورت بهتری بر عملکرد فرزندشان در فضای مجازی نظارت و کنترل داشته باشند.

همچنین سرهنگ علیرضا حیدریان معاونت اجتماعی انتظامی استان گفت: سازمان های مردم نهاد و انجمن های مردمی با فعالیت‌های مثبتی که در بطن جامعه انجام میدهند میتوانند به صورت غیر مستقیم بر افکار مردم تاثیر بسیار زیادی داشته باشند.

وی افزود: معاونت اجتماعی انتظامی استان این آمادگی را دارد که هر زمان نیاز باشد مربیان حاذقی را از حوزه مبارزه با مواد مخدر و اعتیاد بصورت رایگان در اختیار سمن ها قرار دهد تا دررسیدن به هدف کاستن از آسیب های اجتماعی و مبارزه توامان با مواد مخدر و سوء مصرف آن سهیم باشد.

حیدریان بیان داشت: بر این باور و عقیده‌ ایم که اگر سازمان های مردم نهاد از ادارات بخواهند که در این مسیر یار و یاور آنها باشند قطعا آنها نیز با آغوش باز استقبال می کنند؛ برای شکل گیری این مهم، سمن ها باید گروه بندی شوند و نقش و حوزه کاری خود را مشخص کنند تا هر اداره و نهاد بر اساس نیاز های آن سمن با آنها همکاری داشته باشد.

گفتنی است؛ در پایان این جلسه نمایندگان سازمان های مردم نهاد هر کدام به بیان نقطه نظرات خود پرداختند و خواستار این شدند که نهاد ها و سازمان های متولی خصوصا شورای هماهنگی، نیروی انتظامی، فرمانداری ها، شهرداری ها و… تعامل بیشتری با سمن ها و انجمن‌ها مردمی داشته باشند و در این مسیر همکاری و حمایت خود را بیش از بیش به معنای واقعی کلمه و در عمل نشان دهند تا همه ما با همکاری هم بتوانیم آسیب های اجتماعی را کم و کمتر نماییم.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=73232
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان
  • 369 بازدید
  • بدون دیدگاه