• امروز : پنج شنبه - ۲۳ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : 14 - رمضان - 1446
  • برابر با : Thursday - 13 March - 2025
کل پست ها: 73183اخبار امروز : 0
14

مشارکت خانه مداحان کشور در امر مبارزه با مواد مخدر

  • کد خبر : 72727
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۹:۲۰
مشارکت خانه مداحان کشور در امر مبارزه با مواد مخدر
رئیس هیئت مدیره خانه مداحان کشور گفت: ظرفیت هیئت آنلاین می‌تواند در تبیین معضلات اجتماعی به ویژه بلیه اعتیاد از زبان وعاظ و مداحان مطرح کشور نقش بسزایی داشته باشد.

در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مبنی بر تقویت سازمان‌های مردم‌نهاد انقلابی و همچنین لزوم بهره‌مندی از ظرفیت اجتماعی بالای مداحان کشور جلسه‌ای با حضور محمد سلطانیان نماینده دفتر تشکل‌های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر و مرتضی طاهری رئیس هیئت مدیره خانه مداحان کشور در محل خانه مداحان برگزار شد.
رئیس هیئت مدیره خانه مداحان کشور از ستاد مبارزه با مواد مخدر به دلیل ورود به عرصه پر نفوذ مداحان اهل بیت تشکر کرد و بهره مندی از این ظرفیت را به عنوان یک صدقه جاریه برای جامعه مداحان مورد خطاب قرار داد .
طاهری بیان کرد: این کانون بیش از ۸۰ هزار عضو در سراسر کشور، ۱۲۰۰۰ عضو در استان تهران و ۷۰۰۰ عضو در شهر تهران دارد که می‌تواند به‌عنوان یک سازمان مردم‌نهاد انقلابی یاریگر خوبی برای اجرای برنامه‌های حوزه کاهش تقاضای مواد مخدر ستاد باشد.
وی افزود: خانه مداحان آماده است در حوزه مشارکت‌های مردمی با انعقاد یک تفاهم‌نامه همکاری مشترک زمینه تحقق بیش از پیش بهره‌مندی از این سرمایه اجتماعی ناب انقلابی در عرصه جهادی مبارزه با مواد مخدر را فراهم آورد.
طاهری گفت: قطعاً برقراری ارتباط مؤثر با مداحان بنام کشور زمینه ورود سایر مداحان و جامعه مبلغین و وعاظ به حوزه اجتماعی شدن امر مبارزه با مواد مخدر را فراهم کرده و ثمرات آن برای مردم جاری خواهد شد.
طاهری افزود: ظرفیت هیئت آنلاین به عنوان رسانه مجازی خانه مداحان نیز می تواند در تبیین معضلات اجتماعی علی الخصوص بلیه اعتیاد از زبان وعاظ و مداحان مطرح کشور نقش بسزایی داشته باشد.
رئیس هیئت مدیره خانه مداحان اظهار داشت: اپلیکیشن مربوط به خانه مداحان که در حال طراحی و نهایی شدن می‌باشد، ظرفیت بسیار بالایی در جذب مخاطبین برنامه‌های هیئت های مذهبی دارد که می‌توان از این برنامه کاربردی در این امر بهره جست.
همچنین در این جلسه، محمد سلطانیان؛ دغدغه‌های مقام معظم رهبری در حوزه اعتیاد و دغدغه های مردم و منویات دبیرکل ستاد و اولویت‌های جدید معاونت کاهش تقاضا را تشریح و خانه مداحان کشور را ترغیب به همکاری کرد و همچنین در ادامه، فعالیت سفیران پیشگیری از اعتیاد و نقش فعالین اجتماعی و پرنفوذ در عرصه جهادی مبارزه با مواد مخدر را تبیین نمود.
در پایان مقرر شد؛ پس از ایام عرفه و اعیاد سعید قربان و غدیر جلسه‌ای با حضور جمعی از مداحان مطرح تهران و نماینده مبلغین در محل معاونت کاهش تقاضای مواد مخدر ستاد برگزار شد.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=72727
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر
  • 748 بازدید
  • بدون دیدگاه