• امروز : شنبه - ۲۳ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 14 - شوال - 1446
  • برابر با : Saturday - 12 April - 2025
کل پست ها: 73352اخبار امروز : 0
19

جانبازان سند هویت فرهنگی و اجتماعی ایران اسلامی هستند

  • کد خبر : 72724
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۹:۱۳
جانبازان سند هویت فرهنگی و اجتماعی ایران اسلامی هستند
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان کردستان گفت: جانبازان سند هویت فرهنگی و اجتماعی ایران اسلامی هستند.

سردار علی آزادی با “محمد فاتحی” جانباز ۱۰۰ درصد و برومند قائمی”جانباز ۷۰ درصد” ديدار و ضمن پاسداشت ایثارگری و جانفشانی ها، از مقام شامخ جانبازان تجلیل و از آنان دلجویی کرد.
وی در این دیدارها؛ آرامش و اقتدار امروز ایران اسلامی را مدیون رشادت‌ها و جان فشانی‌های شهداء و جانبازان عزیز دانست و خاطر نشان کرد: جانبازان سند هویت فرهنگی و اجتماعی ایران اسلامی هستند که درس ولایت مداری و ایثار گری را از سقای دشت کربلا آموخته اند.
وی با اشاره به فداکاری‌ها و از جان گذشتگی‌های عظیم این بزرگواران تصریح کرد: قدردانی از اسوه‌های رشادت، شجاعت و ایثار که در راه ارزش‌های والای اسلام و در راه خدا بهترین هستی خود را نثار کردند از وظایف همه آحاد جامعه است.
دبیر شورا در پایان تاکید کرد: انقلاب اسلامی هر چه دارد به برکت مجاهدت های شهداء و جانبازان است و مردم قدرشناس ما در هر برهه‌ای از زمان، جان‌نثاری و ایثارگری جانبازان را الگو قرار داده و قدردان خدمات جانبازان سرافراز هستند.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=72724
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان کردستان
  • 434 بازدید
  • بدون دیدگاه