اقبال عباسی در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تاکید کرد: یکی از این طرحها به بررسی عوامل اعتیاد بانوان و طرح دیگر به شناسایی اقدامات و راهکارهای مقابله با اعتیاد اختصاص یابد.
وی افزود: شناسایی عوامل مؤثر در گرایش افراد جامعه بهخصوص بانوان به استفاده از مواد مخدر و راهکارهای پیشگیری از آن باید در تحقیق و پژوهشهای علمی مورد بررسی قرار گیرد.
رییس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: برای تحقیق و پژوهش در حوزه مبارزه با مواد مخدر باید امکانات، تجهیزات و اعتبارات بیشتری اختصاص داده شود.
وی یادآور شد: برای موفقیتهای بیشتر در عرصه مقابله با مواد مخدر باید ایجاد مراکز فرهنگی، افزایش سطح سواد، ایجاد اشتغال قبل، حین و بعد از اعتیاد، سخت کردن دسترسی به مواد مخدر، اشاعه و تقویت معنویت در جامعه و خانوادهها، توصیه به جامعه و خانوادهها برای کنترل فرزندان، مردمی و همگانی کردن مبارزه با مواد مخدر، استفاده از تجریههای موفق در سطح بینالمللی و پُررنگ کردن حس مسوولیت در رسانهها ضروری است.
عباسی اظهار داشت: ارتقای کمی و کیفی وضعیت آگاهیبخشی به خانوادهها، آموزش و مشاوره در حوزه مبارزه و مقابله با مواد مخدر در دستور کار تمامی دستگاههای اجرایی مرتبط در چهارمحال و بختیاری قرار گیرد.
در سه ماهه نخست سالجاری یکهزار کیلوگرم انواع مواد مخدر در چهارمحال و بختیاری کشف شد که نسبت به بهار سال گذشته ۶۱ درصد افزایش دارد.
آموزشهای پیشگیری از اعتیاد به۵۵۰ هزارنفر در چهارمحال و بختیاری ارائه شد
همچنین سید قدیر مرتضوی باباحیدری، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختیاری در این جلسه گفت: در سال گذشته ۵۵۰ هزار نفر از مردم این استان در تمامی کانونهای هدف در چارچوب سند جامع پیشگیری اولیه از اعتیاد آموزشهای لازم را فرا گرفتند
وی افزود: این میزان آموزش نسبت بهمدت مشابه سال قبل از آن ۵۰ درصد افزایش دارد.
دبیر شورا بیان کرد: در سال گذشته سه هزار و ۲۲۶ کیلوگرم انواع مواد مخدر در استان کشف و ضبط، ۵۲ باند منهدم و یکهزار و ۴۶۶ معتاد دستگیر شدند که از این تعداد ۱۵۰ نفر معتاد متجاهر بودهاند.
مرتضوی به وجود ۱۹۸ خودروی توقیفی در انبار مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختیاری اشاره و تصریح کرد: از این تعداد ۱۴۴ خودرو در سال گذشته توقیف شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن ۴۷ درصد افزایش داشته است.
وی یادآور شد: در سال گذشته ۱۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال از محل فروش خودروهای توقیفی عرضه مبارزه با مواد مخدر در استان درآمدزایی و برای برنامههای مقابله با مواد مخدر هزینه شد.
دبیر شورا اظهار داشت: در سال ۱۳۹۹ تعداد خانوادههای آسیبدیده ناشی از آسیبهای اجتماعی مانند طلاق، اعتیاد و زندان این استان چهار هزار و ۵۱۳ مورد بود.
مرتضوی گفت: در این مدت چهار هزار و ۹۵۳ نفر از جمعیت استان زیرپوشش برنامههای پیشگیری از اعتیاد در محیط خانواده قرار گرفتند و در سال گذشته پذیرش معتادان در مراکز دارویی و اقامتی ۲۷ هزار و ۹۴۹ نفر بود.
وی افزود: در این مدت ۲۶ نفر در استان بر اثر سوءمصرف مواد مخدر جان خود را از دست دادند که نسبت به سال قبل از آن ۱۳ درصد کاهش دارد.
مرتضوی تصریح کرد: شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان در میان استانهای همردیف خود در گروه ج کشور، رتبه نخست را در سال ۱۳۹۹ کسب کرد.
لزوم اختصاص دو طرح اولویت دار پژوهشی به حوزه مقابله با موادمخدر
استاندار چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: در سالجاری ۲ طرح اولویتدار پژوهشی در استان به حوزه مقابله با مواد مخدر اختصاص داده شود
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=72669
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان چهارمحال و بختیاری
- 387 بازدید
- بدون دیدگاه