ماموستا فایق رستمی در گفتگو با روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان کردستان گفت: یکی از بزرگترین و اولویتدارترین آسیبهای اجتماعی در چند سال گذشته مسئله اعتیاد و سوء مصرف مواد مخدر میباشد که طبق اخبار و گزارشات روزانه، شاهد کاهش سن مصرف مواد مخدر در آحاد جامعه هستیم.
وی افزود: آموزه های اسلام همواره بر بالندگی و رشد انسان در تمام مراحل زندگی تاکید دارد و خوشایند جامعه اسلامی نیست که جوانان و نوجوان در سیلاب آسیب های ناشی از مواد مخدر غرق شوند؛ لذا خواهش من از تمام مسئولین این است که نهایت تلاش و همت خود را در راه مبارزه و مقابله با مواد مخدر بکار گیرند تا این معضل خانمان سوز از جامعه ایرانی رخت برکند.
امام جمعه سنندج بیان داشت: متاسفانه بیشتر مواد مخدر تولید شده در جهان از افغانستان نشات می گیرد و کشور عزیزمان ایران با توجه به اینکه در همسایگی این کشور قرار دارد، مسیری برای انتقال و ترانزیت مواد مخدر بسوی کشور های غربی بشمار می رود؛ از این رو از ابتدای انقلاب تاکنون شهدا و جانبازان زیادی را در این عرصه تقدیم نظام جمهوری اسلامی ایران شده اند.
ماموستا فایق رستمی تاکید داشت: جامعه جهانی باید قدردان اقدامات سازنده کشورمان در حوزه مبارزه همه جانبه با این پدیده شوم که پیر و جوان و ایرانی و غیر ایرانی نمی شناسد، باشد و بر این اساس باید همکاری ها و تعاملات بین المللی را با ایران اسلامی که بحق پرچمدار مبارزه با مواد مخدر می باشد روز به روز گسترش دهند تا مافیای مواد مخدر براحتی نتوانند به اهداف شوم خود در سراسر دنیا دست پیدا کنند.
وی افزود: مقابله با مواد مخدر؛ یکی از رکن های مبارزه همه جانبه با مواد مخدر است اما مباحث دیگری مانند درمان معتادین و بازتوانی آنها، پیشگیری و… وجود دارد و اینجانب با نظر بیشتر کارشناسان متولی امر که حوزه پیشگیری بسیار مهم و تاثیر گذار است موافق می باشم؛ لذا باید به این مهم نگاه ویژه ای کنیم و با همت تمامی عزیزان آموزش های پیشگیرانه و نه گفتن به درخواست های گروه همسالان را به سنین پایین انتقال دهیم.
امام جمعه سنندج تصریح کرد: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) «اعتیاد در صدر آسیب های اجتماعی قرار دارد» و این نشان از این دارد که معظم له تا چه اندازه این آسیب را برای جامعه خصوصا جوانان خطرناک می دانند و تاکید دارند که مسئولین با قدرت به این حوزه وارد شوند و نگذارند جوان ایرانی که قرار است آینده این کشور را بسازد و ایران اسلامی را به عالی ترین سطوح برسانند به راحتی ضمن نابودی خود و بنیان خانواده اش، ایران اسلامی را از مسیر رشد باز دارد.
وی تاکید داشت: بر اساس منویات رهبر معظم انقلاب همه کسانی که به نحوی می توانند در حوزه کاهش آسیب در همه سطوح کمک و همکاری کنند حتما به این مهم اهتمام ویژه ای داشته باشند تا این معضل جهانی را شکست دهیم که قطعا با شکست دادن این پدیده، تیر زهر آگینی را به بدخواهان این مملکت شلیک خواهیم کرد.
جوان و نوجوان جامعه اسلامی نباید در سیلاب آسیبهای ناشی از اعتیاد غرق شوند
نماینده مجلس خبرگان رهبری در استان کردستان و امام جمعه سنندج گفت: خوشایند جامعه اسلامی نیست که جوانان و نوجوان در سیلاب آسیب های ناشی از مواد مخدر ، غرق شوند
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=72543
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان کردستان
- 334 بازدید
- بدون دیدگاه