رئیس سازمان نوسازی شهر تهران با بیان اینکه هر مکانی که در سطح شهر به صورت رها شده باشد، به پاتوقی برای وقوع آسیبهای اجتماعی تبدیل میشود، گفت: محل تجمع معتادان و خردهفروشان مواد مخدر در بافت فرسوده با اولویت نوسازی میشود.
عباداله فتح الهی در گفت وگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر در رابطه با اجتماعیکردن مبارزه با مواد مخدر گفت: به طور طبیعی بافت فرسوده در شهر، استعداد بروز آسیبهای اجتماعی را فراهم می کند و اهالی محل از وقوع این آسیبها به صورت کامل در امان نیستند. لذا نوسازی این مکانها را با اولویت کاری انجام میدهیم.
وی نداشتن نور کافی، مخروبه بودن و خلوتی را از ویژگی بافتهای فرسودهای که محلی برای تجمع معتادان و بزهکاران تبدیل شده عنوان کرد و گفت: سازمان نوسازی براساس وظیفه ذاتی خود نوسازی بافتهای فرسوده را بر عهده دارد.
رئیس سازمان نوسازی شهر تهران ادامه داد: بخشهایی از بافت فرسوده در جنوب تهران به ویژه در منطقه هرندی را با همکاری شهرداری منطقه و با اجرای طرحهای جدی در حال نوسازی و بخشهای دیگر نیز در دستور کار قرار دارد.
فتحالهی اظهار داشت: سازمان نوسازی شهر تهران آمادگی کامل برای انجام همکاریهای لازم با سازمانهای مرتبط جهت توسعه و گسترش نوسازی بافت های فرسودهای است که به مکانی برای بروز آسیبهای اجتماعی و معتادان بلامکان دارد.
به گفته وی براساس اطلاعات طرح جامع، تهران ۶۴ هزار هکتار مساحت دارد که ۳ هزار و ۲۶۸ هکتار آن بافت فرسوده است و در واقع در مجموع ۵ درصد از مساحت شهر تهران بافت فرسوده دارد که يك و نيم میلیون نفر از جمعیت موجود را در خود جای داده است که این تعداد سه برابر بیش از بافتهای غیر فرسوده است.
رئیس سازمان نوسازی شهر تهران با اشاره به اینکه از سال ۸۲ تاکنون دریافت عوارض نوسازی از بافتهای فرسوده صفر شده است، افزود: جرایمی را که مربوط به دیرکرد عوارض بود بخشوده شد که این موجب تسریع در بهسازی بافتهای فرسوده شد که در مناطق ۱۷، ۱۵، ۱۳، ۲۰، ۹ و ۱۰ است.
فتح الهی در پایان خاطر نشان کرد: دریافت نکردن عوارض نوسازی از مالکان بافتهای فرسوده یکی از مشوقهایی به شمار میرود که برای سرعت در امر نوسازی بافت های فرسودهای که در برخی محلات نیز خانههای متروکه آن، به پاتوقی برای معتادان بلامکان تبدیل شده، استفاده شده است.
منبع خبر: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۳٫۲٫۱۸