• امروز : پنج شنبه - ۱۲ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 8 - محرم - 1447
  • برابر با : Thursday - 3 July - 2025
کل پست ها: 74021اخبار امروز : 0
8

همه افراد جامعه باید در مبارزه با مواد مخدر سهیم باشند

  • کد خبر : 7216
  • ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۳:۵۴

یک استاد متخصص در حوزه ورزش واعتیاد با بیان اینکه اعتیاد مخصوص قشر خاصی نیست و ممکن است هر خانواده‌ای را گرفتار سازد، گفت: همه افراد جامعه باید در مبارزه با مواد مخدر ‏سهیم باشند.دکتر مسعود حاج رسولی در گفت‌وگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر در رابطه با رویکرد اجتماعی مبارزه با […]

یک استاد متخصص در حوزه ورزش واعتیاد با بیان اینکه اعتیاد مخصوص قشر خاصی نیست و ممکن است هر خانواده‌ای را گرفتار سازد، گفت: همه افراد جامعه باید در مبارزه با مواد مخدر ‏سهیم باشند.

دکتر مسعود حاج رسولی در گفت‌وگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر در رابطه با رویکرد اجتماعی مبارزه با مواد مخدر گفت: اعتیاد یک معضل بزرگ در جوامع بشری به ویژه با میانگین سنی جوان است لذا باید موضوع مواد مخدر را به شکل اجتماعی در جامعه مطرح ساخت.

وی افزود: خانواده، پادگان‌های نظامی، آموزش و پرورش و دانشگاه را باید متوجه مشکلات اعتیاد ساخت و برای رفع این دغدغه اجتماعی از همه آنها استمداد طلبید؛ چرا که حل این موضوع فقط به عده‌ای متخصص مربوط نیست.

این استاد متخصص در حوزه ورزش و اعتیاد با اشاره به اینکه نمی‌توان بیماری اعتیاد را فقط مربوط به جوانان، افراد بی‌سواد یا بیکار دانست، گفت: شواهد و آمارهای کنونی نشان می‌دهد، معضل اعتیاد افراد شاغل، تحصیلکرده و مسن را هم درگیر کرده است، لذا هیج یک از افراد جامعه از این بلیه شوم مصون نیستند.

حاج رسولی با بیان اینکه تجارت پرسود مواد مخدر، قاچاقچیان را هرگز از کار خسته نخواهد ساخت، ادامه داد: باید پذیرفت که نقش نهادهای اجتماعی به ویژه خانواده در پیشگیری از اعتیاد بسیار اهمیت دارد و باید تلاش کرد که نهاد خانواده را با آموزش‌های مستمر و به روز، سالم نگه داریم.

وی افزود: ستاد مبارزه با مواد مخدر با ماهیت ستادی، اتاق فکر و اندیشه در حوزه مواد مخدر است و راهکارهای پیشگیری، درمان و مقابله با مواد مخدر باید به صورت راهبردی به سایر سازمان‌ها و نهادها جهت رویکرد اجتماعی‌کردن مبارزه با مواد مخدر بیان شود.

این استاد متخصص در حوزه ورزش و اعتیاد اظهار داشت:اعتیاد را نمی توان مساله انتزاعی دانست و همه افراد جامعه باید در پیشگیری اجتماعی از اعتیاد سهیم باشند. همچنین بی‌تفاوتی به آسیب‌های اجتماعی همچون اعتیاد عواقب جبران‌ناپذیری دارد؛ همانطور که سیاه‌نمایی و پاک‌کردن صورت مساله نیز اثراث مخربی در جامعه برجای خواهد داشت.

حاج رسولی گفت: باید همه دست به دست هم دهیم و با منطق و احساس سالم، با موضوع اعتیاد مواجه شویم و در مبارزه با مواد مخدر و درمان اعتیاد گام برداریم.

برگزاری نمایشگاه پیشگیری و درمان اعتیاد در دانشگاه آزاد اسلام شهر
این استاد متخصص در حوزه ورزش و اعتیاد همچنین از برگزاری نمایشگاه پیشگیری و درمان اعتیاد در دانشگاه آزاد اسلام شهر، طی روزهای بیستم و بیست و یکم اردیبهشت ماه سال‌جاری خبر داد و گفت: این نمایشگاه با همکاری چندین سازمان مردم‌نهاد برای اساتید، دانشجویان و خانواده‌های آنها برگزار می‌شود.

حاج رسولی افزود: طی دو روز برگزاری نمایشگاه، چهار جلسه سخنرانی و آگاهی‌رسانی علمی برای دانشجویان و سایر مدعوین در آمفی تئاتر دانشگاه آزاد اسلام شهر برگزار و در مورد پیشگیری و درمان اعتیاد به مواد مخدر و ایدز گفتمان می‌شود.

به گفته وی طرح جامع پیشگیری از اعتیاد در دانشگاه، از جانب دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد در جمهوري اسلامي ايران فراخوان داده شد و سال ۸۷ طرحی انتخاب و با بودجه همین دفتر و همکاری ستاد مبارزه با مواد مخدر، طرح به صورت نمونه در دانشگاه پرند و با همکاری همیاران سلامت دانشگاه اجرا شد.

حاج رسولی خاطر نشان ساخت: نمایشگاه پیشگیری از اعتیاد نیز در راستای اجرای همین طرح در دانشگاه آزاد اسلام شهر برگزار خواهد شد.

منبع خبر:  روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۳٫۲٫۱۸ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=7216

برچسب ها