• امروز : یکشنبه - ۳ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 24 - رمضان - 1446
  • برابر با : Sunday - 23 March - 2025
کل پست ها: 73244اخبار امروز : 0
25

مبارزه با موادمخدر از سیاست‌های قطعی نظام جمهوری اسلامی ایران است

  • کد خبر : 72146
  • ۰۹ تیر ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۹
مبارزه با موادمخدر از سیاست‌های قطعی نظام جمهوری اسلامی ایران است
رییس دیوان عالی کشور با بیان اینکه ایران، قاچاق مواد مخدر را فساد می داند، گفت: مبارزه با موادمخدر راهبرد جدی جمهوری اسلامی ایران و از سیاست‌های قطعی نظام است.

آیت الله سید احمد مرتضوی مقدم در نشست تخصصی با دکتر اسکندر مومنی دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر که به مناسب تقارن هفته قوه قضائیه و هفته مبارزه با موادمخدر برگزار شد، گفت: مبارزه با موادمخدر راهبرد جدی جمهوری اسلامی ایران و از سیاست‌های قطعی نظام است.

وی تصریح کرد: این رویکرد نظام نسبت به مبارزه با موادمخدر است و ۳۸۰۰ شهید که جان خود را در مبارزه با موادمخدر فدا کرده‌اند، نشان می‌دهد که حقیقتاً جمهوری اسلامی ایران عزم جدی در مبارزه با مواد مخدر دارد.

رییس دیوان عالی کشور گفت: جمهوری اسلامی ایران، قاچاق مواد مخدر را فساد می‌داند، چرا که یکی از مصادیق هلاک نسل، آلوده کردن جوانان پاک کشورمان است. به همین منظور؛ در مبارزه با موادمخدر در خاکریز مستقیم مبارزه هستیم و این، حمایت جدی دولت و دستگاه قضا را به دنبال دارد.

مرتضوی مقدم گفت: کیفیت مبارزه با موادمخدر به دیدگاه ما باز می‌گردد که چه دیدگاهی نسبت به این پدیده داریم؟ و آیا پیامدهای شوم این پدیده را درک کرده ایم؟ برای مبارزه با موادمخدر باید درک‌مان بالا باشد؛ زیرا کسی که در مبارزه با مواد مخدر و ریشه کن کردن آن تردید کند؛ موفق نخواهد شد.

وی ادامه داد: برای مبارزه با موادمخدر چند شاخص لازم است؛ نخست وجود انگیزه و عزم جدی؛ دوم، داشتن درک بالا از این پدیده شوم و سوم، وجود حمایت دولت و دستگاه قضایی که همگی مثمر ثمر هستند.

رییس دیوان عالی کشور در ادامه؛ مواد مخدر را یک موضوع استراتژیک در کل جهان خواند و توضیح داد: مواد مخدر هم برای تولیدکنندگان و هم توزیع کنندگان، مسئله ای استراتژیک شده است و از همه ظرفیت‌ها برای فعالیت خود در پخش و حمل استفاده می‌کنند. ما نیز باید به گونه استراتژیک عمل کنیم و از همه ظرفیت های در مبارزه با مواد مخدر استفاده کنیم.

مرتضوی گفت: تفاوت میان مبارزه کنندگان و قاچاقچیان در مواد مخدر این است که قاچاقچیان مقید به اصول اخلاقی و دینی نیستند و هدف، وسیله را برایشان توجیه میکند و از هر طریقی ولو گرفتن جان بی گناه ، کار خود را پیش میبرند تا افراد و جوانان پاک را به مواد مخدر آلوده کنند؛ اما مبارزه با مواد مخدر اینگونه نیست و مبارزان با موادمخدر بر مبنای اخلاق عمل میکنند؛ لذا نباید بگذاریم که قاچاقچیان دست برتری داشته باشند.

وی تاکید کرد: آمارها نشانگر فعالیت های جدی جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با موادمخدر است. ستاد مبارزه با موادمخدر زحمات زیادی در این حوزه متحمل شده است و ماموران مقابله ای در اقصی نقاط کشور به ویژه شرق کشور تلاش های فراوانی دارند اما حمایت های جهانی در این امر، جنبه شعاری دارد.

رییس دیوان عالی کشور گفت: امروز که سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر است، دنیا باید از این نظام که توانسته با خون جوانانش، راه عبور موادمخدر به کشورهای دنیا را بگیرد، حمایت کند که امیدوارم در این زمینه، دنیا نسبت به فعالیت‌های ارزشمند و موثر جمهوری اسلامی ایران گوش شنوا و دل بینا داشته باشد.

مرتضوی مقدم گفت: ۲۶۵ میلیون نفر به مواد مخدر در دنیا آلوده هستند اما کشورهای مسئول، تلاش و حمایت خود را در این مبارزه در حد شعار قرار داده اند.

وی با بیان اینکه ۹۰ درصد کشفیات جمهوری اسلامی ایران در شرق کشور است، افزود: تولید مواد مخدر در افغانستان با آمدن امریکای‎ها به آن کشور، حکایت از افزایش مواد مخدر دارد، اگر آنان عزم بر توقف مواد مخدر داشتند باید برعکس آن را شاهد می بودیم، امریکایی ها هیچ انگیزه ای در مبارزه ندارند و فقط ایران است که به وظیفه شرعی خود عمل میکند.

رییس دیوان عالی کشور گفت: طی دو سال اخیر، در دستگاه قضا تلاش کردیم که به رسیدگی به پرونده های مواد مخدر، سرعت بخشیده شود؛ لذا زمان رسیدگی به پرونده ها کاهش پیدا کرده و پرونده های معوقه چه در دیوان عالی و چه دادستانی به روز شده اند.

مرتضوی مقدم گفت: همچنین نظارت ما بر دادگاه ها بیشتر و محسوس‌تر شده است، درخواست های ستاد مبارزه با مواد مخدر مرتبا دریافت می شود و ترتیب اثر داده می شود و تلاش داریم در سیاست کشور یک رویکرد واحدی را در جهت مبارزه با مواد مخدر داشته باشیم.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=72146
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر
  • 486 بازدید
  • بدون دیدگاه